• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente: - Baltijas reģiona drošības un sadarbības konferencē Stokholmā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.10.2000., Nr. 368/369 https://www.vestnesis.lv/ta/id/11940

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Indijas vēstnieks atvadu vizītēs

Vēl šajā numurā

19.10.2000., Nr. 368/369

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente:

— Baltijas reģiona drošības un sadarbības konferencē Stokholmā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 18.oktobrī, devās uz Stokholmu, lai 19.oktobrī ar pasākuma galveno runu piedalītos piektajā ikgadējā Stokholmas konferencē par Baltijas reģiona drošību un sadarbību. Līdz šim goda viesi konferencē bijuši Lietuvas prezidents Valds Adamkus un citas augstas amatpersonas.

Konferenci rīko ASV valdība un trīs Zviedrijas pētniecības institūti — Zviedru ārlietu institūts (UI), Starptautiskais Stokholmas miera izpētes institūts (SIPRI) un Stokholmas Tranzīta ekonomikas institūts (SITE).

Pēc runas "Drošības aspekti Latvijas integrācijā eiroatlantiskajās institūcijās" V.Vīķe-Freiberga atbildēs uz konferences dalībnieku jautājumiem, sniegs preses konferenci akreditētajiem žurnālistiem, kā arī atsevišķas intervijas laikrakstiem "Svenska Dagbladet", "Dagens Nyheter", Zviedrijas radio latviešu redakcijai. Latvijas prezidentei paredzētas arī divpusējas tikšanās ar Zviedrijas premjerministra vietnieci Lēnu Jelmu-Vallēnu, kā arī ar ASV valsts sekretāres vietnieku politiskajos jautājumos Tomasu Pikeringu.

19.oktobrī konferences ietvaros Valsts prezidente piedalīsies dzīvajā diskusijā internetā. Diskusija notiks no pulksten 11.10 līdz 11.35.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!