• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par kritērijiem ES struktūrfondu projektu pieteikumu vērtēšanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.10.2005., Nr. 169 https://www.vestnesis.lv/ta/id/119693

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par nekustamā īpašuma nodokļa deklarāciju aizpildīšanu

Vēl šajā numurā

25.10.2005., Nr. 169

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par kritērijiem ES struktūrfondu projektu pieteikumu vērtēšanai

Valsts sekretāru 20.oktobra sanāksmē saskaņošanai ministrijās tika izsludināts Finanšu ministrijas sagatavotais Ministru kabineta (MK) noteikumu projekts par Eiropas Savienības (ES) struktūrfondu projektu pieteikumu vērtēšanas kārtību un vērtēšanas kritērijiem.
MK noteikumu projekts “Noteikumi par Eiropas Savienības struktūrfondu projektu pieteikumu vērtēšanas kārtību un vērtēšanas kritērijiem” paredz, ka struktūrfondu projektu pieteikumus vērtē saskaņā ar šajā likumdošanas aktā noteiktajiem administratīvajiem, kvalitātes un specifiskajiem vērtēšanas kritērijiem, kuru apraksts pievienots šo MK noteikumu pielikumos.
Pašreiz ir spēkā 2004.gada 30.marta MK noteikumi Nr.200 par ES struktūrfondu vadību, kā arī MK 2004.gada 21.septembra noteikumi Nr.796, kas nosaka komercdarbības atbalsta sniegšanas nosacījumiem Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansētām valsts atbalsta programmām un paredz šo atbalsta programmu administratīvos, kvalitātes un specifiskos vērtēšanas kritērijus.
Tādējādi daļa struktūrfondu projektu pieteikumu vērtēšanas kritēriju jau ir nostiprināti MK noteikumos. Savukārt MK noteikumi, kas izsludināti Valsts sekretāru 20.oktobra sanāksmē, ir izstrādāti, lai sistematizētu visus struktūrfondu finansēto projektu pieteikumu vērtēšanas kritērijus vienā normatīvajā aktā.

Finanšu ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!