• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 26.oktobrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.10.2005., Nr. 170 https://www.vestnesis.lv/ta/id/119823

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piešķir naudu pretgripas vakcīnām

Vēl šajā numurā

26.10.2005., Nr. 170

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 26.oktobrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga tiekas ar Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti un īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās Ainaru Latkovski.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiekas ar Jaunzēlandes vēstnieku Latvijā.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa tiekas ar ANO biroja vadītāju Latvijā Inetu Pavloviču, lai pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar tiesu komunikācijas stiprināšanu.

Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) tiek atklāts RSU Konfūcija centrs, kurš izveidots ar mērķi Latvijas mērogā organizēt ar Ķīnu saistītas akadēmiskās aktivitātes, dot jaunus impulsus daudzveidīgajai sadarbībai. Atklāšanā piedalās Ķīnas Tautas Republikas vēstniecības pārstāvji, RSU vadība, aicināti arī ministriju pārstāvji, rakstnieki, studenti un citi ar Ķīnu saistīti cilvēki.

Rīgas brīvostas pārvaldes konferenču zālē Eiropas reģionālā tūrisma institūts rīko semināru “Tūrisma e-komercija. Tendences. Tirgzinības. Tehnoloģijas”.

Jēkabpils tautas namā notiek konference “Ūdens struktūrdirektīvu ieviešanas pieredze un nākotnes uzdevumi Baltijas valstīs”.

Madonas rajona padomē notiek seminārs pašvaldību sociālajiem darbiniekiem “Darbs ar ģimenēm un bērniem pašvaldību sociālajos dienestos”.

Tiekas Daugavpils, Jelgavas, Jūrmalas, Liepājas, Rēzeknes, Rīgas, Ventspils, Valmieras un Jēkabpils pilsētu domju juristi, lai formulētu vienotu pozīciju par likumprojektu “Reģionālo pašvaldību likums”.

Viesnīcā “Hotel de Rome” Lietišķo sieviešu apvienība prezentē divus projektus par sieviešu izglītību “Kā uzsākt savu biznesu” sievietēm un “Mazākumtautību sieviešu integrācija vietējā sabiedrībā”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!