• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Polijas vēstnieka iepazīšanās vizīti pie ārlietu ministra. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.10.2005., Nr. 172 https://www.vestnesis.lv/ta/id/120121

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas konkurētspējas palielināšanu

Vēl šajā numurā

28.10.2005., Nr. 172

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Polijas vēstnieka iepazīšanās vizīti pie ārlietu ministra

Trešdien, 26.oktobrī, ārlietu ministrs Artis Pabriks iepazīšanās vizītē tikās ar Polijas Republikas vēstnieku Latvijā Maceju Klimčaku, kuras laikā puses pauda vienotu nostāju par Krievijas – Vācijas gāzes vada būvniecību.
Sarunas laikā Artis Pabriks minēja, ka Latvijai ir saprotama Krievijas argumentācija, bet nav izprotama Vācijas bijušā kanclera Gerharda Šrēdera nostāja šajā jautājumā. “Atšķirībā no Krievijas, Vācija ir mūsu valstu partnere Eiropas Savienībā, tādēļ nav atbalstāma vienpusēja lēmuma pieņemšana bez konsultēšanās ar ieinteresētajām pusēm,” teica ministrs.
Polijas vēstnieks minēja, ka Baltijas valstīm un Polijai gāzes vada jautājumā jābūt stingrai pozīcijai. “Tas ir jautājums par politiskajiem standartiem Eiropas Savienībā, un šādas situācijas nākotnē nevajadzētu pieļaut,” uzsvēra vēstnieks.
Ārlietu ministrs informēja, ka plānotajās Baltijas valstu un Vācijas konsultācijās noteikti šim jautājumam pievērsīs lielu uzmanību.
Sarunas laikā Artis Pabriks lūdza vēstniekam atbalstīt Starptautiskās krimināltiesas tiesneses Anitas Ušackas pārvēlēšanu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!