• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 27. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.11.2005., Nr. 175 https://www.vestnesis.lv/ta/id/120473

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 31. oktobra sēdē

Vēl šajā numurā

03.11.2005., Nr. 175

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 27. oktobra sēdē

1. Izskatīja deputāta P.Simsona iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam P.Simsonam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 27.oktobrī un ziņot par to Saeimas sēdē.
2. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētāja I.Emša iesniegumu par komisijas delegācijas vizīti uz Ukrainas parlamentu no 2005.gada 27.novembra līdz 30.novembrim.
3. Pieņēma zināšanai Ē.Jēkabsona iesniegumu par 2005.gada 24.oktobra iesnieguma anulēšanu.
4. Nolēma nodot Saeimas Mandātu un iesniegumu komisijai Ē.Jēkabsona iesniegumu par Saeimas deputāta mandāta atjaunošanu.
5. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju plānoto komandējumu 2005.gada rudens sesijas laikā apstiprināšanu”.
6. Apstiprināja izdevumu tāmi Čehijas Republikas parlamenta Deputātu palātas Iesniegumu komisijas vizītei Latvijā no 2005.gada 31.oktobra līdz 3.novembrim.
7. Apstiprināja izdevumu tāmi Igaunijas Republikas Rīgikogu priekšsēdētājas V.E.Enes Ergmā oficiālajai vizītei Latvijā no 2005.gada 31.oktobra līdz 3.novembrim.
8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Saeimā izveidota Politisko organizāciju (partiju) apvienības “Saskaņas Centrs” frakcija, kurā apvienojušies deputāti V.Agešins, A.Bartaševičs, B.Cilevičs, A.Klementjevs, V.Orlovs, I.Ribakovs, J.Urbanovičs un A.Vidavskis. Par minētās frakcijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts J.Urbanovičs, bet par frakcijas priekšsēdētāja biedriem – deputāti A.Klementjevs un V.Agešins.
9. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus:
B.Cilevičam (Saeimas 26.oktobra un 27.oktobra sēdēs);
I.Rībenai (Saeimas 26.oktobra sēdē).
10. Apstiprināja komandējumu Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem I.Circenei un B.Cilevičam uz Parīzi (Francija) no 2005.gada 6.novembra līdz 8.novembrim.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!