• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas laukakmeņi dzied Parīzē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.11.2005., Nr. 175 https://www.vestnesis.lv/ta/id/120536

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rūpniecības sasniegumu parāde

Vēl šajā numurā

03.11.2005., Nr. 175

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas laukakmeņi dzied Parīzē

Vakar vakarā Parīzē, Palais Royal laukumā, kur ir eksponēti “Runājošie akmeņi”, atklāja festivālu “Pārsteidzošā Latvija”, kas noslēgsies 5.decembrī Lionā. Tas ir pirmais valsts tēla spēcināšanas pasākums, ko rīko tik lielā mērogā, aptverot dažādas nozares – starpvalstu attiecības, kultūru, biznesu un tūrismu.
Programmu atklāja dziedātāja Marija Naumova. Atklāšanā dziedāja arī grupa “Cosmos” gan latviešu, gan franču valodā. M.Naumovas ziņā bija akmeņu atmodināšana un iepazīstināšana ar tiem. Latvijas akmeņi dziedāja latviešu un franču valodā. No Latvijas puses klātesošos uzrunāja ārlietu ministrs Artis Pabriks, Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Birks, kā arī Latvijas vēstnieks Francijā Rolands Lappuķe. Festivāla atklāšanas dalībnieki varēja nobaudīt Latvijas balzamu un rupjmaizi.
Laikā, kad Parīzē dziedāja Latvijas laukakmeņi, Latvijā festivālu atklāja Rīgas Doma zēnu kora koncerts Limbažu evaņģēliski luteriskajā baznīcā. 7. novembrī arī parīzieši varēs klausīties zēnu balsīs Senrošas baznīcā.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!