• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 23. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.10.2000., Nr. 373/374 https://www.vestnesis.lv/ta/id/12081

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidents: - oficiālā vizītē Nīderlandes Karalistē

Vēl šajā numurā

24.10.2000., Nr. 373/374

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 23. oktobra sēdē

Akceptēts grozījumu projekts Krimināllikumā. Grozījumu projekts paredz pastiprināt sodu par nelikumīgām darbībām ar narkotiskajām vai psihotropajām vielām, paaugstinot brīvības atņemšanas soda minimālo robežu. Grozījumu projektā paredzēta kriminālatbildība par narkotisko vai psihotropo vielu iegādi vai glabāšanu nelielos apmēros, ja tas atkārtoti izdarīts gada laikā. Paredzēts pastiprināt sodu par nepatiesu ziņojumu par spridzekļa ievietošanu un svešas mantas iznīcināšanu vai bojāšanu, ja tā izdarīta ar spridzināšanu.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par Noguldījumu garantiju fonda pārvaldes tiesību un saistību nodošanu Finansu un kapitāla tirgus komisijai".

Akceptēts rīkojuma projekts "Par ārvalstu karakuģu iebraukšanu, uzturēšanos Latvijas Republikas teritoriālajos ūdeņos, iekšējos ūdeņos un ostās un izbraukšanu no tiem". Paredzēts noteikt, ka ārvalstu karakuģi iebrauc un uzturas Latvijas teritoriālajos ūdeņos, iekšējos ūdeņos un ostās ar paceltu savas valsts karogu.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Ministru kabineta 1995.gada 21.februāra rīkojuma Nr.78 "Par grozījumiem Ministru Padomes 1992.gada 24.augusta lēmumā Nr.352 "Par Nolikumu par ārvalstu karakuģu iebraukšanu, uzturēšanos Latvijas Republikas teritoriālajos ūdeņos, iekšējos ūdeņos un ostās un izbraukšanu no tiem" atzīšanu par spēku zaudējušu".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Obligātajam militārajam dienestam pakļauto personu reģistrācijas un dispanserizācijas kārtība". Paredzēts, ka pārejas laikā līdz 2003.gadam valsts militārā dienesta pārvaldes veic: 2000. gadā — 1982.gadā dzimušo personu reģistrāciju un dispanserizāciju; 2001.gadā — 1983. un 1984.gadā dzimušo personu reģistrāciju un dispanserizāciju un 2002.gadā — 1985. un 1986.gadā dzimušo personu reģistrāciju un dispanserizāciju.

Akceptēts noteikumu projekts "Zāļu ražošanas un kontroles noteikumi". Tie noteiks prasības speciālās atļaujas (licences) izsniegšanai zāļu ražošanai, speciālās atļaujas darbības apturēšanai, anulēšanai, zāļu ražošanas uzņēmuma atvēršanai un darbībai, zāļu ražošanai un kontrolei (izņemot veterinārajām zālēm un veterinārfarmaceitiskajiem produktiem).

Akceptēts noteikumu projekts "Kārtība, kādā Valsts ieņēmumu dienests sniedz informāciju pašvaldībām par iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksājumiem". Tie noteiks kārtību un termiņus, kādā Valsts ieņēmumu dienests sniedz informāciju pašvaldībām par iedzīvotāju ienākuma nodokļa summām, kas iekasētas no pašvaldības teritorijā dzīvojošo fizisko personu — iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātāju ienākumiem.

Akceptēts noteikumu projekts "Kārtība, kādā ar akcīzes nodokli neapliek atsevišķus tabakas izstrādājumus". Tie noteiks kārtību, kādā ar akcīzes nodokli tabakas izstrādājumiem neapliek denaturētus tabakas izstrādājumus, tabakas izstrādājumus, kurus izmanto tabakas izstrādājumu kvalitātes noteikšanai, un tabakas izstrādājumus, kuri zuduši nepārvaramas varas dēļ.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par pastāvīgās uzturēšanās atļaujas piešķiršanu M.Kolosovai" un rīkojuma projektu "Par pastāvīgās uzturēšanās atļaujas piešķiršanu T.Mingardo".

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par Latvijas Republikas robežu šķērsojošo kravu veterinārās kontroles sertifikātu paraugiem un to noformēšanas kārtību". Tie noteiks Latvijas robežu šķērsojošo preču kravu veterinārās kontroles sertifikāta un dzīvnieku kravu veterinārās kontroles sertifikāta paraugus, veterinārās kontroles sertifikāta noformēšanas kārtību un tehniskās prasības veterinārās kontroles sertifikātu izgatavošanai.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!