• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par eiro projekta vadītāju kļuvusi Sanita Bajāre. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.11.2005., Nr. 177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/120833

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Patiesības noskaidrošanai vēl mēnesis

Vēl šajā numurā

08.11.2005., Nr. 177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par eiro projekta vadītāju kļuvusi Sanita Bajāre

Finanšu ministrijas izsludinātajā konkursā valsts sekretāra padomnieka – eiro projekta vadītāja amatam konkursa kārtībā iecelta Sanita Bajāre. Viņa darbu sāka 4.novembrī.

Sanita Bajāre ir ieguvusi augstāko izglītību Latvijas Medicīnas akadēmijā, saņemot ārsta grādu ar izcilību un pašlaik studē LU Ekonomikas un vadības fakultātes Ekonomikas bakalaura studiju programmā. S.Bajāres iepriekšējā darba pieredze gūta, ilgstoši strādājot apdrošināšanas sabiedrībā “BALTA”, ieņemot vadošus amatus produktu attīstības, mārketinga un pārdošanas nozarēs, pēdējos divus gadus nodarbojoties ar projektu vadības jautājumiem, informē Finanšu ministrija.
Eiro projekta vadītāja ir atbildīga par eiro ieviešanas procesa vadības komitejas lēmumu īstenošanu, darba grupu savstarpējo koordinēšanu, kā arī par procesa administratīvo atbalstu. Projekta vadītāja sagatavo eiro ieviešanas darba plānu, kā arī regulāri ziņo vadības komitejai par projekta virzību, laikus identificē problēmas un kontrolē to risināšanu. Savas kompetences ietvaros projekta vadītāja nodrošina sadarbību ar Saeimas komisijām.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!