• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas sportistu triumfs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.11.2005., Nr. 177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/120834

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Marss Zemei degungalā

Vēl šajā numurā

08.11.2005., Nr. 177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas sportistu triumfs

Aizvadītās nedēļas nogalē Latvijas sportisti priecējuši ar izciliem sniegumiem, proti, kamaniņu braucēji Juris Šics, Andris Šics, Mārtiņš Rubenis un Anna Orlova svētdien izcīnīja uzvaru Pasaules kausa izcīņas pirmajā posmā komandu sacensībās, bet garo distanču skrējēja Jeļena Prokopčuka (a t t ē l ā) triumfēja prestižajā Ņujorkas maratonā, kurš risinājās 36.reizi.

MARATHON01.JPG (14092 bytes)
Foto: EPA/A.F.I.

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga pirmdien nosūtīja vēstules Latvijas kamaniņu braucējiem, apsveicot viņus ar uzvaru komandu sacensībās, kā arī Mārtiņu Rubeni ar 3.vietu vīriešu konkurencē vakar Pasaules kausa izcīņas pirmajā posmā Siguldā. Prezidente raksta, ka ar uzvaru Siguldā, par spīti visai neparastajiem un kamaniņu braukšanai nepiemērotajiem laika apstākļiem, sportisti vēlreiz pierādīja saviem līdzjutējiem un visai kamaniņu braucēju sabiedrībai, ka Latvijai ir nozīmīga vieta kamaniņu sporta pasaulē.
Sveicot J.Prokopčuku ar uzvaru maratonā, V.Vīķe-Freiberga uzteic spožo uzvaru: “Jūs vēlreiz esat apliecinājusi savas dotības, neatlaidīgajā treniņu darbā un sacensībās panākto meistarību sporta veidā, kas prasa lielu fizisko izturību un psiholoģisko meistarību sadalīt spēkus un izturēt līdz distances beigām, pie tam, kā Jūs to parādījāt arī šajās sacensībās, īpaša loma ir spējai sakopot visus spēkus vēl distances beigās, lai izcīnītu uzvaru.” Visiem sportistiem prezidente novēl spēku, izturību un labu veselību, kas ļautu kaldināt spožas uzvaras arī turpmāk.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!