• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot uzvarētājus kamaniņu braucējus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.11.2005., Nr. 177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/120858

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzturoties oficiālā vizītē Francijas Republikā 5.-10.novembrī

Vēl šajā numurā

08.11.2005., Nr. 177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot uzvarētājus kamaniņu braucējus

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga pirmdien, 7.novembrī, nosūtīja vēstules Latvijas kamaniņu braucējiem: Jurim Šicam, Andrim Šicam, Mārtiņam Rubenim, Annai Orlovai, apsveicot viņus ar uzvaru komandu sacensībās, kā arī apsveicot Mārtiņu Rubeni ar 3.vietu vīriešu konkurencē svētdien Pasaules kausa izcīņas pirmajā posmā Siguldā. Prezidente raksta:

“No sirds priecājos un biju lepna, uzzinot, ka Latvijas kamaniņu braucēji izcīnījuši uzvaru komandu sacensībās Pasaules kausa pirmajā posmā Siguldā!
Ar uzvaru Siguldā, par spīti visai neparastajiem un kamaniņu braukšanai nepiemērotajiem laika apstākļiem, jūs vēlreiz pierādījāt saviem līdzjutējiem un visai kamaniņu braucēju sabiedrībai, ka Latvijai ir nozīmīga vieta kamaniņu sporta pasaulē. Svētdien Siguldas trasē jūs vēlreiz esat apliecinājuši katrs savas dotības un varēšanu, kas panākta ar neatlaidīgu darbu sporta veidā, kur tehniskajam nodrošinājumam ir liela nozīme, tomēr vienlīdz nozīmīgs ir arī sportista talants un meistarība. Esmu pārliecināta, ka uzvarai savās mājās Pasaules kausa izcīņas pašā sākumā ir liels pozitīvs psiholoģiskais ieguldījums tālākajā sacensībā.
Lai jums spēks, izturība un laba veselība, kas ļautu kaldināt spožas uzvaras arī turpmāk! Veiksmi tālākajos Pasaules kausa izcīņas posmos!”

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!