• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 10.novembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.11.2005., Nr. 180 https://www.vestnesis.lv/ta/id/121065

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tulku trūkums atsaucas uz tulkojumu kvalitāti

Vēl šajā numurā

10.11.2005., Nr. 180

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 10.novembrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga saka uzrunu Stratēģiskās analīzes komisijas (SAK) pētījumu “Dzīves kvalitāte Latvijā” prezentācijā, kas notiek SAK ikgadējās starptautiskās konferences ietvaros Latvijas Universitātes Mazajā aulā.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete ar bērnu un ģimenes lietu ministru Ainaru Baštiku pārrunā sociālo pedagogu un pirmsskolas pedagogu finansēšanas iespējas no valsts budžeta un veselības mācības ieviešanu skolās.

Izglītības un zinātnes ministre tiekas ar valsts vēstures olimpiādes uzvarētājiem un viņu skolotājiem.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa tiekas ar Rīgas apgabaltiesas priekšsēdētāja amata kandidātu, Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesas tiesnesi Juri Stukānu.

Talsu un Tukuma rajonu padomēs reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis tiekas ar rajonu pašvaldību vadītājiem, lai runātu par administratīvi teritoriālo reformu un reģionu reformu.

Daugavgrīvā pie piemiņas zīmes bojāgājušajiem jūrniekiem notiek atceres brīdis, kuru vada kapelāns Viesturs Kalniņš, piedalās Jūras spēku orķestris, notiek vainagu laišanas ceremonija jūrā no štāba un apgādes kuģa A53 “Virsaitis”. Pasākumā piedalās aizsardzības ministrs Einars Repše, Nacionālo bruņoto spēku komandieris viceadmirālis Gaidis Andrejs Zeibots, Jūras spēku komandieris komandkapteinis Aleksandrs Pavlovičs, spēku veidu komandieri, Lielbritānijas vēstnieks Latvijā Ians Bonds ar kundzi, militārais atašejs Glens Grānts ar kundzi, Francijas vēstniecības pārstāvji, bojāgājušo jūrnieku radinieki no Lielbritānijas, kuģu krustmātes.

Viesnīcā “Reval Hotel Rīdzene” notiek Iekšlietu ministrijas un Valsts robežsardzes rīkots starptautisks robežu drošības seminārs, kas tiek rīkots Latvijas un Somijas projekta “Robežkontroles sistēmu pilnveidošana” ietvaros. Seminārā uzrunu saka Latvijas iekšlietu ministrs Dzintars Jaundžeikars un Somijas iekšlietu ministrs Kari Rajamaki.

Viesnīcas “Reval Hotel Latvija” zālē “Alfa” tiek atklāta Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta organizētā starptautiskā konference “Jauna Eiropa – jauni izaicinājumi pilsētu administrācijām”.

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā tiek atklāta konference “Atrasts Amerikā – kāpēc? Migrācija: teoloģiskie, cilvēktiesību un sociālekonomiskie aspekti” atklāšana.

Latvijas Universitātes Filoloģijas fakultātes Letonikas centrā lekcijas lasa profesori no Grenlandes – Arnaks Grove un Roberts Pīrijs, tiek demonstrētas filmas par medību tradīcijām, audioparaugi ar senākajiem, tikai inuitu ciltīm raksturīgajiem rīkles un strīdu dziedājumiem, kā arī profesori stāsta par savu pieredzi folkloras vākšanas ekspedīcijās.

Latvijas Universitātes Lielajā aulā starptautiskās konferences “Robežu paplašināšana: identitātes un kopienas” ietvaros notiek dokumentālo filmu cikla “Laba dzīve Latvijā” pirmizrāde.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!