• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2005. gada 9. novembra rīkojums Nr. 716 "Par Ministru kabineta balvas piešķiršanu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.11.2005., Nr. 180 https://www.vestnesis.lv/ta/id/121083

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.717

Par Ministru kabineta Atzinības raksta piešķiršanu

Vēl šajā numurā

10.11.2005., Nr. 180

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 716

Pieņemts: 09.11.2005.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.716

Rīgā 2005.gada 9.novembrī (prot. Nr.65 1.§)

Par Ministru kabineta balvas piešķiršanu

 

Atbalstīt Ministru kabineta Apbalvošanas padomes priekšlikumu un saskaņā ar Ministru kabineta 1995.gada 8.augusta noteikumu Nr.245 “Nolikums par Ministru kabineta balvu” 9.punktu piešķirt Ministru kabineta balvu:

1.Latvijas Zinātņu akadēmijas īstenajam loceklim, profesoram, habilitētajam vēstures doktoram, valsts emeritētajam zinātniekam Saulvedim Cimermanim par izcilu ieguldījumu Latvijas tradicionālās kultūras un Letonikas avotu pētniecībā.

2. Jaunā Rīgas teātra mākslinieciskajam vadītājam Alvim Hermanim par mērķ­tiecīgu un pārdomātu teātra mākslinieciskās izaugsmes virzību, augstvērtīga repertuāra politikas īstenošanu, par talantīgu un radošu pieeju aktieru trupas veidošanā, par starptautiskiem panākumiem un atpazīstamību Eiropā.

3. Kordiriģentei un pedagoģei Terēzijai Brokai par mūža ieguldījumu kora mākslas attīstībā un Dziesmu un deju svētku tradīcijas saglabāšanā.

4.Valsts akciju sabiedrības “Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca” Ķirurģijas klīnikas vadītājam, profesoram Jānim Gardovskim par nozīmīgu ieguldījumu modernās ķirurģijas, medicīnas zinātnes un akadēmiskās izglītības attīstībā medicīnas nozarē Latvijā.

5. Civillikuma komentāru izstrādes darba grupai — Latvijas Republikas Augstākās tiesas senatoriem, tiesību zinātņu doktoriem Rolandam Krauzem un Zigmantam Gencam, Latvijas Republikas Augstākās tiesas senatorei Guntai Višņakovai, profesoram, habilitētajam tiesību zinātņu doktoram Kalvim Torgānam, asociētajam profesoram, tiesību zinātņu doktoram Kasparam Balodim un zvērinātiem advokātiem Andrim Grūtupam, Agrim Bitānam, Sandim Petrovičam un Erlenam Kalniņam — par nozīmīgu ieguldījumu tiesiskas Latvijas valsts attīstībā.

Ministru prezidenta vietā — tieslietu ministre S.Āboltiņa

Labklājības ministra vietā — veselības ministrs G.Bērziņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!