• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas ieguldījumu Moldovas muitas brokeru sistēmā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.11.2005., Nr. 181 https://www.vestnesis.lv/ta/id/121234

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Somijas sadarbību vispusīgās divpusējās attiecībās

Vēl šajā numurā

11.11.2005., Nr. 181

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas ieguldījumu Moldovas muitas brokeru sistēmā

Pagājušajā nedēļā Moldovas Republikas valdība akceptēja Latvijas Loģistikas un muitas brokeru asociācijas un Moldovas muitas kopīgi izstrādāto likumprojektu, kas paredz stiprināt Moldovas muitas darbību, sniedzot vienotu izpratni par muitas brokeru sistēmu, garantijām un muitas maksājumiem.

Līdz ar izstrādātā projekta iesniegšanu Moldovas valdībā pabeigts palīdzības projekts, kura ietvaros Latvijas Loģistikas un muitas brokeru asociācijas eksperti Normunds Krūmiņš un Kalvis Vītoliņš dalījās savā pieredzē ar Moldovas muitas pārstāvjiem par muitas maksājumu iekasēšanu un korupcijas mazināšanu.

Projekta laikā Latvijas eksperti tikās ar Moldovas uzņēmējiem, muitas, banku un valdības pārstāvjiem, lai palīdzētu izveidot muitas brokeru sistēmu, līdzīgu tai, kāda kopš 1998.gada ir izveidota Latvijā. Šā gada augustā vizītē Latvijā ieradās Moldovas muitas priekšnieks un augsta līmeņa Moldovas muitas speciālisti, lai gūtu praktisku ieskatu muitas brokeru sistēmas darbībā.

Projekts “Moldovas muitas maksājumu iekasēšana un muitošanas caurspīdīguma uzlabošana, izveidojot Muitas brokeru institūciju normatīvajos aktos un praksē” ir viens no pirmajiem tehniskās palīdzības projektiem, kuru attīstības sadarbības politikas ietvaros atbalsta Latvijas Ārlietu ministrija.

ĀM Informācijas un  sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!