• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par papildu finansējumu valsts austrumu robežai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.10.2000., Nr. 375/377 https://www.vestnesis.lv/ta/id/12133

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētāja paziņojums

Saeimas priekšsēdētāja paziņojums

Vēl šajā numurā

25.10.2000., Nr. 375/377

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par papildu finansējumu valsts austrumu robežai

Finansu ministrs Gundars Bērziņš vakar, 24.oktobrī, tikās ar iekšlietu ministru Mareku Segliņu, Valsts robežsardzes komandieri Gunāru Dāboliņu un Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektoru Andreju Sončiku, lai apspriestu Latvijas austrumu robežas robežkontroles punktu apsaimniekošanas izdevumu piešķiršanas un izmantošanas kārtību.

Sarunas dalībnieki vienojās, ka šogad robežsardzei nepieciešami papildu 32 534 lati, bet Valsts ieņēmumu dienestam — 24 365 lati, lai nomaksātu Latvijas austrumu robežas robežkontroles punktu apsaimniekošanas izdevumus. Šie papildu līdzekļi jāparedz, Saeimā pieņemot 2000.gada budžeta grozījumus.

G.Bērziņš ir pārliecināts, ka nepieciešamo summu — 57 tūkstošus latu — izdosies atrast no iekšējām rezervēm un attiecīgi veikt budžeta izdevumu pārdali ar šā gada budžeta grozījumiem, jo vairākas budžeta programmas neapgūst tām atvēlēto naudu pilnībā.

Kā uzsvēra finansu ministrs, šī situācija, neapšaubāmi, liecina — par objekta apsaimniekošanas kārtību un izdevumiem ir jāgūst skaidrība jau objekta būvniecības procesā, lai izdevumi būvniecības gaitā būtu pamatoti ar ekonomiskiem un pārskatāmiem apsaimniekošanas izdevumiem nākotnē.

Finansu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!