• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 7. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.11.2005., Nr. 184 https://www.vestnesis.lv/ta/id/121547

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2005. gada 9. novembrī

Vēl šajā numurā

17.11.2005., Nr. 184

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 7. novembra sēdē

1. Sēdē izskatīja trīs saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2005.gada 9.novembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2005.gada 9.novembrī plkst.17.00.

4. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2005.gada 10.novembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 7.novembra līdz 13.novembrim.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka no 1.novembra savu darbību atsākusi Juridiskās komisijas apakškomisija darbam ar Kriminālprocesa likumu (septiņu Saeimas deputātu sastāvā). Par minētās apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts M.Segliņš, bet par sekretāru – deputāts V.Stepaņenko.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte M.Ceriņa vēlas darboties Latvijas un Taivānas parlamentu sadarbības grupā.

8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts J.Šmits ievēlēts par Latvijas Pirmās partijas frakcijas priekšsēdētāju.

9. Prezidijs konceptuāli atbalstīja Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas J.Stalidzānes iesniegumu par komisijas delegācijas komandējumu uz Tartu (Igaunija) no 24.novembra līdz 26.novembrim.

10. Izskatīja 23 Latvijas un Taivānas parlamentu sadarbības grupas locekļu iesniegumu par Taipejas misijas vadītāja Metjū S.Lī (Matthew S.Lee) uzaicināšanu piedalīties Saeimas svinīgajā sēdē 18.novembrī. Prezidijs nolēma, ka minētā jautājuma izlemšana ir sadarbības grupas kompetencē.

11. Prezidijs nolēma atbalstīt un nodeva Saeimas Kancelejai Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja O.Kastēna iesniegumu par Moldovas parlamenta Eiropas integrācijas komitejas pārstāvju vizīti Latvijā no 13.novembra līdz 17.novembrim.

12. Prezidijs atbalstīja NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja G.Bērziņa iesniegumu par NATO Parlamentārās asamblejas pavasara sesijas rīkošanu Latvijā 2010.gada pavasarī (maijā). Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai, kā arī Aizsardzības un iekšlietu komisijai, nosakot, ka Aizsardzības un iekšlietu komisija sagatavo Saeimas lēmuma projektu.

13. Apstiprināja komandējumus:

1) Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājai J.Stalidzānei, komisijas priekšsēdētājas biedram V.Ģīlim un komisijas konsultantei M.Forstmanei uz Londonu (Lielbritānija) no 2005.gada 27.novembra līdz 30.novembrim;

2) Saeimas priekšsēdētājai I.Ūdrei un priekšsēdētājas palīdzei K.Vaļko uz Briseli (Beļģija) 2005.gada 8. un 9.novembrī;

3) Eiropas lietu komisijas loceklim M.Gulbim uz Londonu (Lielbritānija) 2005.gada 28. un 29.novembrī.

14. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Ārlietu komisijas priekšsēdētājas V.Paegles, komisijas sekretāra I.Solovjova, komisijas locekļu A.Pētersona, U.M.Klausa, komisijas konsultanta A.Jefimova un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja R.Lakšas komandējumu uz Drusķininkiem (Lietuva) 2005.gada 15. un 16.septembrī.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!