• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.11.2005., Nr. 185 https://www.vestnesis.lv/ta/id/121671

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

21.11.2005., Nr. 185

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Laucienes pagasta padomes paziņojums

Saskaņā ar Laucienes pagasta padomes 2005.gada 28.oktobra lēmumu nr.13, 15.1.p., organizēt teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas otro posmu, nodot teritorijas plānojuma projektu izvērtēšanai un sabiedriskajai apspriešanai.

Sabiedriskās apspriešanas otrā posma termiņš – 6 nedēļas no publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Sabiedriskā apspriešanas laikā teritorijas plānojuma projekts un attīstības programma apskatāmi Laucienes pagasta padomes telpās. Rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Laucienes pagasta padomē (“Pagastmāja”, Laucienes pagasts, Talsu rajons) darbdienās no pulksten 8 līdz 12 un no pulksten 13 līdz 17.

Teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks 2005.gada 14.decembrī pulksten 17 Laucienes kultūras namā.

Paziņojums

Naudītes pagasta padome paziņo par Naudītes pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu (06.07.2004. padomes lēmums, protokols nr.7, 4.§), kuras mērķis ir noteikt pagasta teritorijas izstrādāšanas iespējas un nosacījumus turpmākajiem 12 gadiem. Plānojuma izstrādes vadītājs – Laimdots Šmēmanis.

Interesentiem lūdzam iesniegt priekšlikumus līdz 2005.gada 15.decembrim Naudītes pagasta padomē darbdienās no pulksten 8 līdz 16 vai nosūtot pa pastu (adrese: “Ziedugravas” 5, p.n. Naudīte, Dobeles rajons, LV-3724). Apmeklētāju pieņemšana: pirmdienās un ceturtdienās no pulksten 8 līdz 16. Ja vēlaties saņemt rakstisku atbildi, priekšlikuma iesniedzējam jānorāda vārds, uzvārds (juridiskai personai – uzņēmuma nosaukums), dzīvesvieta (juridiskā adrese), paraksts.

Ar līdzšinējiem plānošanas dokumentiem var iepazīties Naudītes pagasta padomē pie sekretāres Sniedzes Oļehnovičas iepriekšminētajā darba laikā.

Par turpmākajiem plānojuma sabiedriskās apspriešanas pasākumiem tiks izziņots laikrakstā “Zemgale”.

Naudītes pagasta padome

Paziņojums par Ramatas pagasta teritorijas plānojumu

Ramatas pagasta padome š.g. 27.oktobrī ir pieņēmusi lēmumu nr.11, 6. par Ramatas pagasta teritorijas plānojuma I redakcijas un tās sastāvā esošā Vides pārskata projekta nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinuma saņemšanai.

Izstrādātājs – SIA “Nagla IF”, Rūjiena, Raiņa iela 5, LV-4240, tālr. 4263662.

Teritorijas plānojuma izstrāde, kas aptver Ramatas pagastu, uzsākta ar Ramatas pagasta padomes 2004.gada 30.jūnija lēmumu nr.6.1. Izstrādes termiņš – 2005.gada 31.decembris.

Sabiedriskajai apspriešanai tiek nodots un ar izstrādāto teritorijas plānojuma 1.redakciju un Vides pārskata projektu var iepazīties Ramatas pagasta padomē, adrese: “Ķīši”, Ramatas pagasts, Valmieras rajons, darba laikā. Ar Vides pārskata projekta elektronisko versiju iespējams iepazīties Mazsalacas pilsētas mājas lapā www.mazsalaca.lv.

Rakstiskus priekšlikumus un atsauksmes var iesniegt 40 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” katru darbdienu no pulksten 9 līdz 16 pagasta padomē pie sekretāres vai sūtīt pa pastu, adrese: “Ķīši”, Ramatas pagasts, p.n. Nuķis, Valmieras rajons, LV-4216.

Tikšanās ar iedzīvotājiem notiks 2005.gada 11. novembrī pulksten 14, apmeklētāju pieņemšana – 2005.gada 11.novembrī no pulksten 15 līdz 16.

Paziņojums

2005.gada 26.oktobrī Saulkrastu pilsētas ar lauku teritoriju dome ar lēmumu nr.14, 17.§, apstiprina detālplānojumu zemesgabalam “Indras” (kad.nr.8033-0048-0065) un pieņem saistošos noteikumus nr.22. Ar projekta materiāliem var iepazīties Saulkrastu pilsētas ar lauku teritoriju domes Būvvaldē pirmdienās un ceturtdienās no pulksten 10 līdz 17.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!