• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Polijas parlamentu sadarbības grupas deputātu tikšanos ar Polijas vēstnieku Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.11.2005., Nr. 191 https://www.vestnesis.lv/ta/id/122480

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas jūras zivju nozvejas kvotām 2006.gadā

Vēl šajā numurā

30.11.2005., Nr. 191

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Polijas parlamentu sadarbības grupas deputātu tikšanos ar Polijas vēstnieku Latvijā

Otrdien, 29.novembrī, Latvijas un Polijas parlamentu sadarbības grupas deputāti tikās ar Polijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Maceju Klimčaku.

Latvijas un Polijas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāja Ināra Ostrovska sveica Polijas vēstnieku parlamentā un akcentēja abu valstu divpusējās sadarbības plašumu un daudzpusīgumu. Tam apliecinājums ir arī sadarbības grupu darbība Latvijas Saeimā, kur Latvijas un Polijas parlamentu sadarbības grupā strādā 23 deputāti, teica I.Ostrovska.

Sarunas gaitā liela uzmanība tika pievērsta Baltijas jūras reģiona sadarbībai un kopīgajiem infrastruktūras projektiem – VIA Baltica, Rail Baltica, kā arī sadarbībai enerģētikā. Abas puses bija vienisprātis, ka nepieciešama intensīvāka Latvijas un Polijas parlamentu sadarbība un kontaktu aktivizēšana arī radniecisko komisiju līmenī ekoloģijas, vides aizsardzības un drošības jomā.

Apspriežot jautājumu par Baltijas asamblejas 24.sesijas laikā Tallinā skatīto jautājumu par gāzes vada būvniecību Baltijas jūrā un tā ietekmi uz Baltijas jūras reģiona vidi, sarunas dalībnieki izteica bažas par gāzes vada izbūvi Baltijas jūrā, jo tā iespējamā kaitīgā ietekme uz apkārtējo vidi pietiekami nav izvērtēta.

Sarunas nobeigumā puses pārrunāja jautājumus par administratīvi teritoriālās reformas Polijā sagatavošanas gaitu, ieviešanu un tās modeļiem, kā arī turpmāku sadarbību un pieredzes apmaiņu kultūras un izglītības jomā.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!