• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 21. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.12.2005., Nr. 192 https://www.vestnesis.lv/ta/id/122571

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 24. novembra sēdē

Vēl šajā numurā

01.12.2005., Nr. 192

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 21. novembra sēdē

1. Sēdē izskatīja trīs saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Ē.Jēkabsona iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Ē.Jēkabsonam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 1.decembrī.

3. Izskatīja deputāta A.Slaktera iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam A.Slakterim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 24.novembrī.

4. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2005.gada 23.novembrī plkst.17.00.

5. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2005.gada 24.novembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

6. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2005.gada 21.novembra līdz 27.novembrim.

7. Izskatīja Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja A.Pētersona iesniegumu, ka no 24.novembra līdz 26.novembrim Tallinā notiks Baltijas asamblejas 24.sesija un 11.Baltijas padome, kurā piedalīsies arī 13 Saeimas deputāti. Līdz ar to būtu lietderīgi, ja Saeimas 24.novembra sēde ilgtu līdz plkst.11.00. Prezidijs nolēma, ka minētais jautājums izlemjams Saeimas 24.novembra sēdē.

8. Nolēma nodot Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai Saeimas lēmuma projekta sagatavošanai Ministru kabineta sēdes protokollēmumu “Par V.Andrējevas kandidatūru Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas priekšsēdētāja amatam”.

9. Izskatīja deputāta L.Ozoliņa iesniegumu par fotoizstādes izvietošanu Kuluāru zālē. Prezidijs nolēma lūgt Saeimas sekretāra biedri I.Rībenu iepazīties ar minēto fotoizstādi.

10. Izskatīja deputātes V.Paegles iesniegumu un attaisnoja viņas kavējumu Saeimas 24.novembra sēdē.

11. Apstiprināja komandējumus:

1) Ārlietu komisijas priekšsēdētājai V.Paeglei un komisijas konsultantei S.Dzenei uz Kopenhāgenu (Dānija) no 2005.gada 1.decembra līdz 3.decembrim;

2) Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājai J.Stalidzānei, komisijas locekļiem V.Orlovam, Ž.Vasaraudzei, S.Bendrātei, A.Klementjevam, A.Ulmem, komisijas konsultantēm M.Forstmanei, A.Bružei, V.Bankovskai, Juridiskā biroja padomniecei I.Bārenītei, deputātes Ž.Vasaraudzes asistentam A.Hraptovičam, Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam R.Lakšam uz Tartu (Igaunija) no 2005.gada 24.novembra līdz 26.novembrim.

12. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas lietu komisijas locekļa M.Gulbja komandējumu uz Londonu (Lielbritānija) 2005.gada 28. un 29.novembrī.

13. Atlika jautājumu par komandējuma apstiprināšanu Ārlietu komisijas locekļiem N.Kabanovam, A.Kiršteinam, komisijas konsultantēm A.Ābolai un S.Dzenei uz Briseli (Beļģija) 2005.gada 7. un 8.decembrī.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!