• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.12.2005., Nr. 195 https://www.vestnesis.lv/ta/id/122971

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

07.12.2005., Nr. 195

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Briežuciema pagasta teritorijas plānojumu

Briežuciema pagasta padome paziņo par Briežuciema pagasta teritorijas plānojuma 1.redakcijas sabiedriskās apspriešanas 2.posma uzsākšanu (padomes lēmums no 24.11.2005. prot. nr.11).

Interesenti aicināti iepazīties ar teritorijas plānojuma materiāliem un sniegt rakstiskas atsauksmes Briežuciema pagasta padomē no 2005.gada 12.decembra līdz 2006.gada 31.janvārim darba dienās no plkst. 9 līdz 16. Apmeklētāju pieņemšanas laiks - pirmdienās, ceturtdienās no plkst. 9 līdz 11. Plānojuma sabiedriskās apspriešanas sapulce paredzēta 2006.gada 30. janvārī plkst.10 Briežuciema pagasta klubā. Tālr. uzziņām 4521298, 4521299.

Paziņojums par Nīgrandes pagasta teritorijas plānojuma pirmās redakcijas sabiedrisko apspriešanu

Nīgrandes pagasta padome informē, ka ar 2005. gada 24. novembra lēmumu (protokols nr. 14/1) tiek uzsākta Nīgrandes pagasta teritorijas plānojuma pirmās redakcijas sabiedriskā apspriešana.

Teritorijas plānojuma pirmās redakcijas sabiedriskā apspriešana – rakstisku un mutisku priekšlikumu pieņemšana – notiks sešas nedēļas no šī paziņojuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Ar Nīgrandes pagasta teritorijas plānojuma pirmo redakciju interesenti var iepazīties Nīgrandes pagasta padomē Ventas ielā 2, Nīgrandes pag., Saldus raj. darbadienās no plkst.9 līdz 17.

Apmeklētāju pieņemšana un rakstisko priekšlikumu iesniegšana notiek Nīgrandes pagasta padomē darbadienās no plkst.9 līdz 17. Tālrunis 3864324, 9427598.

Aicinām iedzīvotājus aktīvi iesaistīties teritorijas plānojuma pirmās redakcijas sabiedriskajā apspriešanā.

Paziņojums par detālplānojuma sabiedriskās apspriešanas 2.posma sākšanu

Rīgas rajona Salaspils novada nekustamajam īpašumam “Vēži” kad.nr.831 015 0515

Saistībā ar 2005.gada 26.oktobra Salaspils novada domes sēdes lēmumu nr.23 uzsākts detālplānojuma sabiedriskās apspriešanas 2.posms. Visas ieinteresētās personas var iepazīties ar izstrādāto detālplānojumu Salaspils novada būvvaldē Līvzemes ielā 8, Salaspilī, Rīgas rajonā, katru darbdienu no pulksten 10 līdz 18; plānojuma apspriešanas termiņš ilgs četras nedēļas pēc publicēšanas dienas.

Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms SIA “Ekoloģiskais fonds” Dzērbenes ielā 27-217, Rīgā, LV-1006. Fiziskām personām jānorāda vārds, uzvārds, personas kods, pastāvīgās dzīvesvietas adrese; juridiskām personām – nosaukums, reģistrācijas numurs, juridiskās adrese.

Paziņojums par Raunas pagasta teritorijas plānojumu

Raunas pagasta padome informē, ka 2005.gada 23.novembra sēdē (protokols nr.10, 3.p.) saskaņā ar LR likuma “Par pašvaldībām” 24.pantu, 21.panta 16.panta, 43.panta 13.punktu, atklāti balsojot ar 8 deputātu balsīm par (A.Neimanis, A.Abrāmovs, V.Tērauda, V.Ņilova, I.Jurgens, G.Bukša, U.Kalniņš, Dz.Slišāne), pret – nav, atturas –nav, padome nolēma:

1. Apstiprināt Raunas pagasta teritorijas plānojumu 2004.–2016.gadam.

2. Saskaņā ar LR likuma “Par pašvaldībām” 43.p.,”Teritorijas plānošanas likums” 6.p. 6.d., 7. p. 6.d., LR MK noteikumu nr.883 45.p. izdot kā pašvaldības saistošos noteikumus nr.4 ( turpmāk tekstā – noteikumi) Raunas pagasta teritorijas plānojumā iekļautās daļas:

1. Atļautā teritorijas izmatošana.

2. Raunas pagasta Apbūves noteikumi.

3. Raunas pagasta teritorijas plānojuma grafiskā daļa.

3. Noteikumi attiecas uz visu Raunas pagasta administratīvo teritoriju.

4. Noteikumi nosaka, ka visām fiziskajām un juridiskajām personām, kuru īpašumā, lietošanā, valdījumā vai apsaimniekošanā Raunas pagastā ir nekustamais īpašums (ēkas un būves vai to daļas, zemesgabali vai to daļas), tas izmantojams saskaņā ar Raunas pagasta teritorijas plānojumā noteikto teritorijas atļauto izmantošanu un prasībām.

5. Noteikumi neatbrīvo fiziskās un juridiskās personas no nepieciešamības ievērot spēkā esošo valsts likumdošanu un citu tiesību aktu prasības.

6. Ar šiem noteikumiem un noteikumu pielikumā pievienotajiem dokumentiem var iepazīties ikviens interesents un tie pieejami Raunas pagasta padomē.

7. Noteikumi stājas spēkā šī lēmuma publicēšanas dienā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”

Ar Raunas pagasta padomes izstrādāto teritorijas plānojumu (ietver arī vides pārskatu), informatīvo ziņojumu un Vides pārraudzības valsts biroja atzinumu, tai skaitā informāciju par termiņiem monitoringa ziņojuma iesniegšanai, var iepazīties Raunas pagasta padomē, sekretāres kabinetā Vidzemes ielā 2, Raunā, Cēsu rajonā, LV-4131, padomes darba laikā, tālr. 4107343.

Paziņojums par Zaubes pagasta teritorijas plānojumu

Cēsu rajona Zaubes pagasta padome informē, ka ar 2005.gada 16.novembra pagasta padomes sēdes lēmumu (protokols nr.13, 1.p.) ir apstiprināts Zaubes pagasta teritorijas plānojums. Zaubes pagasta teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi un teritorijas plānojuma grafiskā daļa ir izdoti kā saistošie noteikumi nr.4. Ar apstiprināto Zaubes pagasta teritorijas plānojumu var iepazīties Zaubes pagasta padomē “Saulgriežos”, Zaubes pagastā, Cēsu rajonā, katru darbdienu no pulksten 9 līdz 17.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!