• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ziemassvētku koncerta organizēšanu latviešiem Kosovā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.12.2005., Nr. 196 https://www.vestnesis.lv/ta/id/123151

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par apcietināto un notiesāto personu apsekošanu

Vēl šajā numurā

08.12.2005., Nr. 196

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ziemassvētku koncerta organizēšanu latviešiem Kosovā

6.decembrī ārlietu ministrs Artis Pabriks nosūtīja vēstuli aizsardzības ministram Einaram Repšem ar lūgumu izskatīt iespēju Latvijas karavīriem Kosovā Ziemassvētku laikā organizēt koncertu ar Latvijas mākslinieku piedalīšanos.

Šādu vēlmi Latvijas karavīri izteica ārlietu ministra vizītes laikā Kosovā 24.novembrī, kad ministrs karavīriem uzdāvināja grupas “Prāta vētra” diskus ar grupas dalībnieku autogrāfiem un sveicieniem.

Vēstulē pausts Ārlietu ministrijas atbalsts šāda pasākuma rīkošanai un gatavība sniegt nepieciešamo palīdzību. Savukārt kultūras ministre Helēna Demakova solījusi palīdzēt nodibināt kontaktus ar māksliniekiem, ja rastos šāda nepieciešamība.

Vēstulē ārlietu ministrs pateicas Aizsardzības ministrijai par labo sadarbību vizītes organizēšanā, kā arī informē, ka viesošanās gaitā ticies ar Dānijas bataljona komandieri Mogenu Behu, iepazinies ar karavīru sadzīves apstākļiem, pārrunājis dienesta gaitu un aktuālos notikumus Latvijā un Kosovā. A.Pabriks ir pirmā Latvijas amatpersona, kas apmeklēja Latvijas karavīrus Kosovā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!