• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar kultūras ministri. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.12.2005., Nr. 198 https://www.vestnesis.lv/ta/id/123441

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

13.12.2005., Nr. 198

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar kultūras ministri

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 12.decembrī, Rīgas pilī tikās ar kultūras ministri Helēnu Demakovu, lai veiktu kopsavilkumu par festivāla “Pārsteidzošā Latvija” rezultātiem Francijā, apspriestos par Francijas atbildes festivāla “Parīzes pavasaris” rīkošanu 2007.gadā. Tika izteikts gandarījums par to, ka festivāls Francijā ir guvis plašu atsauksmi gan plašsaziņas līdzekļu veidotajos materiālos, gan visdažādāko Parīzes un citu Francijas pilsētu sabiedrībās.

Tikšanās laikā tika pārrunāta arī daudzpusīga kultūrpolitikas tematika, kā arī aktuālākie procesi saistībā ar nākotnes iecerēm un pārmaiņām mūzikas, rakstniecības un citās kultūras nozarēs. Abas puses detalizēti apspriedās par pašreizējo situāciju ap Latvijas Mākslinieku savienību, uzsverot nepieciešamību aizstāvēt valsts intereses Latvijas gleznotāju kolekciju saglabāšanā nākamajām paaudzēm.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!