• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
LR starptautiskie līgumi - "Latvijas Vēstneša" 6.burtnīcā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.11.2000., Nr. 386/389 https://www.vestnesis.lv/ta/id/12358

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par jauno komerctiesību saskaņotu ieviešanu

Vēl šajā numurā

01.11.2000., Nr. 386/389

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

LR starptautiskie līgumi — "Latvijas Vēstneša" 6.burtnīcā

Godātie lasītāji, "Latvijas Vēstneša" Mazās poligrāfijas apgādā ir iznākusi Latvijas Republikas starptautisko līgumu kārtējā, šā gada 6.burtnīca. Tajā ir ievietoti seši starptautiskie dokumenti, ko Saeima akceptējusi rudens sesijā.

Šie starptautiskie dokumenti attiecas uz izmaiņām brīvās tirdzniecības līgumos, ko Latvija noslēgusi ar Eiropas brīvās tidzniecības asociācijas valstīm, Čehiju, Igauniju, Lietuvu, Poliju, Slovākiju un Slovēniju.

Šā gada 13.oktobrī stājās spēkā 1999.gada 6.janvārī pieņemtais Latvijas Republikas un Eiropas brīvās tirdzniecības aociācijas valstu līguma Apvienotās Komitejas lēmums Nr.1/1999 "Par izmaiņām Latvijas Republikas un Eiropas brīvās tirdzniecības asociācijas valstu līguma B protokolā". Šo lēmumu, kas Saeimā ratificēts 2000.gada 21.septembrī, var lasīt šajā 6.burtnīcā.

Tajā pašā dienā Saeimā ratificēts Latvijas Republikas un Čehijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma Apvienotās komitejas lēmums Nr.2/98. Tas attiecas uz 1996.gada 15.aprīlī parakstītā Latvijas un Čehijas brīvās tirdzniecības līguma 3.protokolu par preču izcelsmes noteikumiem un administratīvās sadarbības metodēm. Savukārt Rezolūcijā Nr.1/98 par izmaiņām 1993.gada 13.septembrī parakstītā brīvās tirdzniecības nolīguma starp Latvijas Republiku, Igaunijas Republiku un Lietuvas Republiku A protokolā jūs uzzināsit, kas mainīts šī protokola 4., 12.un 15.pantā, kā arī materiālu apstrādes un pārstrādes noteikumu sarakstā.

Vēl šajā burtnīcā lasāms Latvijas Republikas un Polijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma Apvienotās komitejas lēmums Nr.1/1999 par izmaiņām Latvijas Republikas un Polijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma 3.protokolā. Lai veicinātu tirdzniecību un vienkāršotu administratīvos uzdevumus, līgumslēdzējas puses ir pieņēmušas šo lēmumu par izmaiņām 3.protokolā ietvertajā "izcelsmes produktu" jēdziena definējumā un precizējumiem apstrādes un pārstrādes noteikumos. Par grozījumiem brīvās tirdzniecības līgumos ar Slovākiju un Slovēniju uzzināsit attiecīgi Latvijas Republikas un Slovākijas Republikas līgumā par izmaiņām, Latvijas Republikas un Slovākijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma 3.protokolā un Latvijas Republikas un Slovēnijas Republikas papildprotokolā par izmaiņām Latvijas Republikas un Slovēnijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma B protokolā.

Starptautisko līgumu 6.burtnīcu interesenti var iegādāties "Latvijas Vēstneša" kioskā Bruņinieku un K.Barona ielas skvērā un redakcijas Sludinājumu daļā Bruņinieku ielā 36.

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!