• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 5. decembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.12.2005., Nr. 200 https://www.vestnesis.lv/ta/id/123657

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 8. decembra sēdē

Vēl šajā numurā

15.12.2005., Nr. 200

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 5. decembra sēdē

1. Sēdē izskatīja septiņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputātes L.Mūrnieces iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātei L.Mūrniecei nepamaksātu atvaļinājumu šā gada 15.decembrī.

3. Izskatīja deputāta O.Kastēna iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam O.Kastēnam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 8.decembrī.

4. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2005.gada 7.decembrī plkst.17.00.

5. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2005.gada 8.decembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

6. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 5.decembra līdz 11.decembrim.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts V.Stepaņenko ievēlēts par Latvijas Pirmās partijas frakcijas priekšsēdētāja vietnieku.

8. Izskatīja frakcijas “Jaunais laiks” priekšsēdētāja K.Šadurska un Tautas partijas frakcijas priekšsēdētāja J.Lagzdiņa iesniegumu par Frakciju padomes sēdes sasaukšanu. Prezidijs nolēma sasaukt Frakciju padomes sēdi 8.decembī pēc Saeimas sēdes.

9. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju plānoto komandējumu 2005.gada rudens sesijas laikā apstiprināšanu”.

10. Apstiprināja komandējumu Eiropas Savienības Informācijas centra konsultantam N.Jansonam uz Briseli (Beļģija) no 2005.gada 15.decembra līdz 17.decembrim.

Saeimas sekretārs J.Šmits

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!