• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par zvejas uzsākšanu Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī aiz piekrastes ūdeņiem 2006.gada janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.12.2005., Nr. 203 https://www.vestnesis.lv/ta/id/123977

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Konkurences padomes lēmums Nr.69

Par Reklāmas likuma pārkāpuma konstatēšanu, tiesiskā pienākuma uzlikšanu un lietvedības uzsākšanu administratīvā pārkāpuma lietā
Par "Nestle Baltics" UAB pārstāvniecības Latvijā 08.09.2005. iesniegumu Nr.SEP05/054
Lieta Nr.1004/05/09/20

Vēl šajā numurā

20.12.2005., Nr. 203

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Valsts zivsaimniecības pārvalde

Veids: lēmums

Numurs: 17

Pieņemts: 19.12.2005.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts zivsaimniecības pārvaldes lēmums Nr.17

Rīgā 2005.gada 19.decembrī

Par zvejas uzsākšanu Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī aiz piekrastes ūdeņiem 2006.gada janvārī

Sakarā ar Eiropas Savienības lēmumu pieņemšanas institūciju noteiktām procedūrām un Padomes regulas, ar kuru nosaka zvejas iespējas un ar tām saistītos nosacījumus 2006.gadam zivju krājumiem Baltijas jūrā, Beltos un Zunda šaurumā, pieņemšanas vēlajiem termiņiem Eiropas Savienības Padomē, lai nodrošinātu zvejas aktivitāšu un zvejas iespēju nepārtrauktību Latvijas zvejniekiem līdz Latvijas likumdošanā paredzēto tiesību aktu izdošanai un ar zveju saistīto līgumattiecību noslēgšanai, saskaņojot ar Vides ministriju:

1. Atļaut zvejniecības komercsabiedrībām, kurām 2005.gadā bija noslēgti līgumi ar Zemkopības ministrijas valsts zivsaimniecības pārvaldi par rūpnieciskās zvejas tiesību nomu zvejai Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī aiz piekrastes ūdeņiem un kuras līdz 2005.gada beigām nav pārtraukušas, kā arī neplāno pārtraukt savu darbību zvejniecībā sakarā ar kuģu sagriešanu vai citu iemeslu dēļ, uzsākt zveju 2006.gadā, pirms ir noformēti attiecīgie rūpnieciskās zvejas tiesību normas līgumi un/vai to protokoli, bet ievērojot, ka šāda zveja nevar tikt veikta ilgāk par 2006.gada 15.janvāri.

2. Līdz šā lēmuma 1.punktā minēto dokumentu noformēšanai zvejas darbības atļauts veikt tikai Latvijas Republikas teritoriālajos un ekonomiskās zonas ūdeņos un zvejnieki nedrīkst pārsniegt piecus procentus no konkrētajai zvejniecības komercsabiedrībai 2005.gadam rūpnieciskās zvejas nomas līguma protokolā ierakstītā katras attiecīgās zivju sugas sākotnējā limita, neskaitot jebkura veida papildu limitus.

3. Visi šī lēmuma 1.punktā minētajā laika periodā nozvejotie zivju apjomi ir ieskaitāmi un ir neatņemama daļa no konkrētajai zvejniecības komercsabiedrībai 2006.gadam iedalāmā nozvejas limita.

4. Līdz šā lēmuma 1.punktā minēto dokumentu noformēšanai konkrētās zvejniecības komercsabiedrības zvejas kuģiem Valsts vides dienesta Jūras un iekšējo ūdeņu pārvaldē izsniegtās zvejas licences un Valsts zivsaimniecības pārvaldes izsniegtos papildu pilnvarojumus (īpašās atļaujas), kuri ir derīgi līdz 2005.gada 31.decembrim, ir atļauts turpināt izmantot arī šī lēmuma darbības periodā, bet tikai Latvijas Republikas teritoriālajos un ekonomiskās zonas ūdeņos, izņemot tās zvejas licences, kuras ir izdotas īstermiņa nomā esošiem zvejas kuģiem, kuru nomas līguma termiņš beidzas 2005.gada 31.decembrī.

5. Šis lēmums ir spēkā līdz 2006.gada 15.janvārim.

6. Atbildīgais par šī lēmuma izziņošanu plašsaziņas līdzekļos un tā izpildes kontroli — Zvejniecības un zivju resursu nodaļas vadītājs R.Derkačs.

Valsts zivsaimniecības pārvaldes priekšnieks N.Riekstiņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!