• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Daugavpils pilsētas domes 2005. gada 10. novembra saistošie noteikumi Nr. 21 "Par transportlīdzekļu piespiedu pārvietošanas uz speciālu stāvvietu un transportlīdzekļu glabāšanas speciālā stāvvietā maksu un maksāšanas kārtību". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.12.2005., Nr. 207 https://www.vestnesis.lv/ta/id/124520

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.30

Grozījumi Jūrmalas pilsētas domes 2005.gada 29.septembra saistošajos noteikumos Nr.20 "Par detālplānojuma - Attīstības plāna grozījumu projekta teritorijai Jūrmalā, starp Grīvas ielu un Lielupi, ietverot zemesgabalus Grīvas ielā 12, Grīvas ielā 18, Ķīšu ielā 3, Ķīšu ielā 4 un...VAIRĀK

Vēl šajā numurā

24.12.2005., Nr. 207

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Daugavpils pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 21

Pieņemts: 10.11.2005.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Daugavpils pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.21

Daugavpilī 2005.gada 10.novembrī (prot. Nr.18, 19.§)

Par transportlīdzekļu piespiedu pārvietošanas uz speciālu stāvvietu un transportlīdzekļu glabāšanas speciālā stāvvietā maksu un maksāšanas kārtību

Izdoti saskaņā ar likuma “Par pašvaldībām” 6.panta 2.punktu, 8.pantu, 15.panta 1.daļas 2.punktu, 21.panta 1.daļas 23.punktu, 43.panta 3.daļu, Valsts pārvaldes iekārtas likuma 40.panta 2.daļu un 41.pantu, Ceļu satiksmes likuma 4.panta 1.daļu, Ministru kabineta 07.09.2004. noteikumu Nr.767 “Noteikumi par transportlīdzekļa piespiedu pārvietošanu un transportlīdzekļa atzīšanu par ilgstoši atstātu uz ceļa” 4.un 5.punktu

1. Vispārējie noteikumi

1.1. Šie saistošie noteikumi nosaka transportlīdzekļu piespiedu pārvietošanas uz speciālu stāvvietu un transportlīdzekļu glabāšanas speciālā stāvvietā (kas atrodas Daugavpilī, 1.pasažieru iela 4) maksu un maksāšanas kārtību.

1.2. Veikt transportlīdzekļu piespiedu pārvietošanu uz speciālu stāvvietu un nodrošināt transportlīdzekļu glabāšanu speciālajā stāvvietā, kā arī iekasēt no transportlīdzekļu īpašniekiem vai to pilnvarotām personām maksu par transportlīdzekļu piespiedu pārvietošanu uz speciālu stāvvietu un transportlīdzekļu glabāšanu speciālā stāvvietā šajos saistošajos noteikumos noteiktajā kārtībā un apmērā tiek pilnvarota a/s “Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums”, reģ. Nr. 41503002447, 1.pasažieru ielā 4, Daugavpils, LV-5403, kura noslēdz līgumu ar Daugavpils pilsētas domi par šī pārvaldes uzdevuma izpildi Daugavpils pilsētas administratīvajā teritorijā.

1.3. Transportlīdzekļi, kuri piespiedu kārtā pārvietoti uz speciālu stāvvietu, tiek glabāti speciālā stāvvietā Daugavpilī, 1.pasažieru iela 4.

2. Transportlīdzekļu piespiedu pārvietošanas uz speciālu stāvvietu un transportlīdzekļu glabāšanas speciālā stāvvietā maksa un maksāšanas kārtība

2.1. Maksa par transportlīdzekļa piespiedu pārvietošanu uz speciālu stāvvietu ir Ls 0,35 (tajā skaitā pievienotās vērtības nodoklis) par vienu kilometru.

2.2. Maksa par transportlīdzekļa glabāšanu speciālajā stāvvietā pirmās diennakts laikā ir Ls 0,24 (tajā skaitā pievienotās vērtības nodoklis) stundā, bet pēc pirmās diennakts Ls 2,12 (tajā skaitā pievienotās vērtības nodoklis) diennaktī.

2.3. Kopējos maksājumus atbilstoši šo saistošo noteikumu 2.1. un 2.2.punktā noteiktajām tarifa likmēm samaksā transportlīdzekļa īpašnieks vai tā pilnvarotā persona.

2.4. Maksājumi par transportlīdzekļa piespiedu pārvietošanu uz speciālu stāvvietu un transportlīdzekļa glabāšanu speciālā stāvvietā veicama skaidrā naudā vai bezskaidrā naudā speciālā stāvvietā, kurā ir nogādāts transportlīdzeklis.

2.5. Transportlīdzekļa īpašnieks vai tā pilnvarotā persona ir tiesīga saņemt transportlīdzekli tikai tad, kad ir veikts maksājums par transportlīdzekļa piespiedu pārvietošanu uz speciālu stāvvietu un transportlīdzekļa glabāšanu speciālā stāvvietā.

3. Noslēguma jautājumi

3.1. Transportlīdzekļa īpašniekam vai tā pilnvarotai personai, kuras transportlīdzeklis piespiedu kārtā pārvietots uz speciālu stāvvietu, ir tiesības normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā iesniegt sūdzību par maksu, kas aprēķināta par transportlīdzekļa piespiedu pārvietošanu uz speciālu stāvvietu un transportlīdzekļa glabāšanu speciālā stāvvietā. Sūdzība iesniedzama Daugavpils pilsētas domes izpilddirektoram viena mēneša laikā no maksājuma dokumenta izsniegšanas dienas.

3.2. Saistošie noteikumi publicējami likuma “Par pašvaldībām” 45.panta 2.daļā noteiktajā termiņā un stājas spēkā nākamajā dienā pēc publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja R.Strode

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!