Rīgā 2005.gada 27.decembrī (prot. Nr.77 36.§)
2.1. Ministru kabineta 1999.gada 20.jūlija noteikumi Nr.265 “Higiēnas un marķējuma prasības dzīvo gliemeņu piedāvājumam tirgū” (Latvijas Vēstnesis, 1999, 237./238.nr.);
2.2. Ministru kabineta 2000.gada 27.jūnija noteikumi Nr.214 “Noteikumi par higiēnas prasībām gaļas un gaļas produktu uzglabāšanai un transportēšanai” (Latvijas Vēstnesis, 2000, 244./246.nr.; 2003, 129.nr.);
2.3. Ministru kabineta 2001.gada 2.oktobra noteikumi Nr.427 “Gaļas produktu ražošanas noteikumi” (Latvijas Vēstnesis, 2001, 144.nr.);
2.4. Ministru kabineta 2001.gada 30.oktobra noteikumi Nr.460 “Putnu un trušu gaļas aprites noteikumi” (Latvijas Vēstnesis, 2001, 161.nr.; 2003, 141.nr.; 2004, 140.nr.);
2.5. Ministru kabineta 2002.gada 14.maija noteikumi Nr.185 “Noteikumi par veterinārās ekspertīzes veikšanai nepieciešamajiem darba apstākļiem un veterinārās ekspertīzes veikšanas kārtība” (Latvijas Vēstnesis, 2002, 74.nr.);
2.6. Ministru kabineta 2002.gada 28.maija noteikumi Nr.203 “Gaļas un gaļas produktu marķēšanas noteikumi” (Latvijas Vēstnesis, 2002, 82.nr.; 2004, 8.nr.);
2.7. Ministru kabineta 2002.gada 27.augusta noteikumi Nr.392 “Olu produktu aprites noteikumi” (Latvijas Vēstnesis, 2002, 121.nr.);
2.8. Ministru kabineta 2002.gada 23.decembra noteikumi Nr.555 “Veterinārās un higiēnas prasības kautuvēm, kārtība, kādā dzīvnieki tiek nokauti realizācijai, un higiēnas prasības gaļas iegūšanai” (Latvijas Vēstnesis, 2002, 190.nr.; 2004, 140.nr.);
2.9. Ministru kabineta 2002.gada 27.decembra noteikumi Nr.605 “Kārtība, kādā veicama nomedīto savvaļas dzīvnieku pirmapstrāde, un higiēnas prasības nomedīto savvaļas dzīvnieku gaļas apstrādei un tās sagatavošanai izplatīšanai” (Latvijas Vēstnesis, 2002, 190.nr.);
2.10. Ministru kabineta 2003.gada 29.aprīļa noteikumi Nr.230 “Higiēnas prasības gaļas sadalīšanai, atkaulošanai, sagriešanai un iepakošanai” (Latvijas Vēstnesis, 2003, 66.nr.; 2005, 102.nr.);
2.11. Ministru kabineta 2004.gada 30.marta noteikumi Nr.205 “Veterinārās prasības govju, aitu, kazu un cūku, svaigas gaļas un gaļas produktu importam no trešajām valstīm” (Latvijas Vēstnesis, 2004, 69.nr.);
2.12. Ministru kabineta 2004.gada 30.marta noteikumi Nr.208 “Veterinārsanitārās prasības, kas noteiktas gaļas produktu tirdzniecībai ar Eiropas Savienības dalībvalstīm” (Latvijas Vēstnesis, 2004, 65.nr.);
2.13. Ministru kabineta 2004.gada 8.aprīļa noteikumi Nr.269 “Higiēnas prasības pārtikas apritē” (Latvijas Vēstnesis, 2004, 64.nr.);
2.14. Ministru kabineta 2005.gada 1.marta noteikumi Nr.151 “Veterinārās prasības svaigas gaļas tirdzniecībai starp Latviju un citām Eiropas Savienības dalībvalstīm” (Latvijas Vēstnesis, 2005, 38.nr.);
2.15. Ministru kabineta 2004.gada 6.aprīļa noteikumi Nr.251 “Piena un piena produktu aprites noteikumi” (Latvijas Vēstnesis, 2004, 65., 76.nr.);
2.16. Ministru kabineta 2005.gada 31.maija noteikumi Nr.383 “Veterinārās prasības, kas jāievēro, veicot cūku un zirgu liemeņu trihinelozes pārbaudi” (Latvijas Vēstnesis, 2005, 88.nr.);
2.17. Ministru kabineta 2005.gada 21.jūnija noteikumi Nr.438 “Dzīvnieku veselības prasības svaigas mājputnu gaļas tirdzniecībai starp Latviju un Eiropas Savienības dalībvalstīm un importam no trešajām valstīm” (Latvijas Vēstnesis, 2005, 100.nr.);
2.18. Ministru kabineta 2005.gada 30.augusta noteikumi Nr.657 “Higiēnas prasības maltas gaļas un gaļas izstrādājumu ražošanai un izplatīšanai” (Latvijas Vēstnesis, 2005, 139.nr.);
2.19. Ministru kabineta 2005.gada 23.augusta noteikumi Nr.630 “Veterinārās un higiēnas prasības zvejas produktu apritei” (Latvijas Vēstnesis, 2005, 135.nr.).
Zemkopības ministrs M.Roze