• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 27. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.11.2000., Nr. 396/398 https://www.vestnesis.lv/ta/id/12529

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Iestājai Eiropas Savienībā jābūt līdzsvarotai, pārliecinošai, sabiedrību vienojošai"

Vēl šajā numurā

08.11.2000., Nr. 396/398

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — ir iznākusi 27. burtnīca

Godātie lasītāji, valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar trijiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 5. oktobrī, bet "Latvijas Vēstnesī" izsludināti 19. oktobrī, un desmit Ministru kabineta noteikumiem, kas izdoti 3. un 10. oktobrī. Saeima ratificējusi trīs Latvijas Republikas starptautiskos līgumus: ar Maltu un Horvātiju — par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu attiecībā uz ienākuma nodokļiem un 1999. gadā Sietlā parakstīto līgumu par Pasaules tirdzniecības organizācijas likumdošanas konsultatīvā centra izveidi.

Ministru kabinets izdevis noteikumus par valstīm, uz kurām attiecas Apdrošināšanas sabiedrību un to uzraudzības likuma prasības par tehniskajām rezervēm, pašu līdzekļiem un pārapdrošināšanu. Noteikumos minētas trīsdesmit valstis, kurās drīkst ieguldīt tehniskās rezerves. Saskaņā ar likumu "Par autoceļiem" izdoti noteikumi par autoceļu valsts reģistrācijas un uzskaites kārtību. Noteikumiem par muitas procedūras — ievešanas uz laiku — izpildes kārtību ir deviņi pielikumi. Pirmajā un otrajā pielikumā doti veidlapu paraugi: iesniegums atļaujas saņemšanai ar norādījumiem tā aizpildīšanai un atļauja preču ievešanai uz laiku. Trešajā pielikumā norādītas preces, par kurām nepieprasa galvojuma iesniegšanu ievešanai uz laiku. Ceturtajā — profesionālais aprīkojums ārvalstu preses, radio, televīzijas un kinematogrāfa darbiniekiem, piektajā — mācību līdzekļi un zinātniskais aprīkojums, sestajā — ceļotāju personiskās lietošanas priekšmeti un sporta piederumi, septītajā — tūrisma reklāmas materiāli, astotajā — jūrnieku dzīves apstākļu uzlabošanai nepieciešamie priekšmeti un devītajā pielikumā — citas preces, kas paredzētas demonstrēšanai konkrētā pasākumā, medicīniskā aparatūra, tara, kuras marķējums nodrošina tās identificēšanu, dzīvnieki, kurus ieved dresēšanai, glābšanas darbiem, u.tml. "Noteikumiem par prasībām pedagogiem nepieciešamajai izglītībai un profesionālajai kvalifikācijai" ir pielikums, kurā noteikta šī kvalifikācija katrai izglītības pakāpei: pirmsskolas, pamatizglītības, vidējās un augstākās izglītības. Trīs Ministru kabineta noteikumi attiecas uz maksātnespējīgo uzņēmumu darbinieku prasījumu apmierināšanas kārtību. Saskaņā ar likumu "Par īpaši aizsargājamām dabas teritorijām" izdoti dabas lieguma "Ābeļi" individuālie aizsardzības un izmantošanas noteikumi. Noteikumiem par kārtību, kādā piemērojamas atsevišķas likuma "Par dabas resursu nodokli" normas, ir desmit pielikumi. Tajos atbilstoši nodokļu likmju grupām klasificēti bīstamie atkritumi, izmeši, piesārņojošās vielas, preces un produkti, kā arī doti veidlapu paraugi.

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!