• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas uzņēmēju piedalīšanos "Zaļajā nedēļā" Berlīnē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.01.2006., Nr. 9 https://www.vestnesis.lv/ta/id/125783

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2006.gada 12.janvāra sanāksmē:

Vēl šajā numurā

15.01.2006., Nr. 9

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas uzņēmēju piedalīšanos “Zaļajā nedēļā” Berlīnē

Latvija ar savu stendu jau vairākus gadus ir pārstāvēta gadskārtējā starptautiskā pārtikas ražojumu un lauksaimniecības produktu, kā arī dārzkopības aprīkojuma izstādē “Zaļā nedēļa” (Internationale Grüne Woche Berlin), kas šogad no 13. līdz 22.janvārim notiek Berlīnē Vācijā.

Ekspozīcijā būs pārstāvēti 11 Latvijas pārtikas uzņēmumi, t.sk. “Lido”, “Baltās naktis” (ražo makaronus, konditorejas izstrādājumus), “Karavela” (zivju konservi), Saldus gaļas kombināts, “Velte-L” (garšvielas un pārtikas piedevas) u.c. Apvienība “Lauku ceļotājs” izstādes apmeklētājus iepazīstinās ar tūrisma un atpūtas iespējām Latvijas laukos.

Latvijas delegāciju izstādē vadīs zemkopības ministrs Mārtiņš Roze. Uzturēšanās laikā Berlīnē ministrs piedalīsies 13.Austrumu un Rietumu agrārajā forumā, kura tēma ir “Patērētāju politika – impulss drošai pasaules tirdzniecībai ar lauksaimniecības produktiem”. M.Roze tiksies ar Igaunijas, Lietuvas, Ukrainas un Slovēnijas kolēģiem, kā arī ar Vācijas Bādenes-Virtembergas un Mēklenburgas-Priekšpomerānijas federālo zemju lauksaimniecības ministriem. Savukārt, tiekoties ar Šlēsvigas-Holšteinas federālās zemes ministru, paredzēts parakstīt memorandu par sadarbību līdz 2010.gadam.

13.janvārī Latvijas stendā zemkopības ministrs rīkoja tradicionālo pieņemšanu.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!