• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par tiešsaistes sarunām internetā ar Eiropas Komisijas priekšsēdētāja vietnieci. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.01.2006., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/126128

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par tirgus pieeju ostu, tajā skaitā Latvijas ostu, pakalpojumiem

Vēl šajā numurā

19.01.2006., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par tiešsaistes sarunām internetā ar Eiropas Komisijas priekšsēdētāja vietnieci

Šodien, 19.janvārī, pulksten 17 pēc Centrāleiropas laika Eiropas Komisijas priekšsēdētāja vietniece, kura ir atbildīga par institucionālajām attiecībām un komunikācijas stratēģiju, Margota Valstrēma piedalīsies tiešsaistes interneta sarunā, atzīmējot pirmo gadskārtu, kopš 2005.gada janvārī darbību uzsāka viņas tīmekļa žurnāls. Sarunā piedalīsies sabiedrības pārstāvji, kas regulāri izsaka savu viedokli komisāres tīmekļa žurnālā.

Praktisku iemeslu dēļ sarunas dalībnieku skaits būs ierobežots, taču plaša sabiedrība šai diskusijai varēs sekot līdzi komisāres tīmekļa vietnē, bet vēlāk tiks publicēts sarunas pieraksts. Tā būs vispārīga diskusija par Eiropas nākotni. Sarunas adrese tiks publicēta komisāres tīmekļa žurnālā: http://weblog.jrc.cec.eu.int/page/wallstrom.

Margota Valstrēma, joprojām viena no retajām Eiropas politiķēm, kurai ir tīmekļa žurnāls, pagājušā gada laikā ievietojusi 49 ziņojumus un saņēmusi 4500 lasītāju atsauksmes. Komisāres tīmekļa žurnālam šobrīd ir 15 000 regulāru lasītāju visā pasaulē, bet viņas tīmekļa vietne gada laikā apmeklēta gandrīz miljons reižu.

Pagājušajā gadā viņa dalījusies ar sabiedrību domās par daudziem svarīgiem jautājumiem, tai skaitā par konstitūcijas noraidījumu Francijā un Nīderlandē, Londonas terora aktiem, globālo aicinājumu apkarot nabadzību, klimata pārmaiņām, globalizāciju, Ķīnu, atbalstu attīstībai, ES un ASV attiecībām, ES budžetu un nākotni kopumā, kā arī sniegusi ieskatu savā darbībā komisāres amatā un reizēm paudusi savas pārdomas par dzīvi un ģimeni.

Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!