• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2006. gada 24. janvāra noteikumi Nr. 63 "Grozījumi Ministru kabineta 2004.gada 17.augusta noteikumos Nr.714 "Kārtība, kādā tiek veikti militāra rakstura preču un pakalpojumu iepirkumi"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.01.2006., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/126695

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.64

Grozījums Ministru kabineta 2003.gada 20.maija noteikumos Nr.263 "Valsts kancelejas nolikums"

Vēl šajā numurā

27.01.2006., Nr. 17

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 63

Pieņemts: 24.01.2006.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr.63

Rīgā 2006.gada 24.janvārī (prot. Nr.5 20.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2004.gada 17.augusta noteikumos Nr.714 “Kārtība, kādā tiek veikti militāra rakstura preču un pakalpojumu iepirkumi”

Izdoti saskaņā ar likuma “Par iepirkumu valsts
vai pašvaldību vajadzībām” 4.panta trešo daļu

 

Izdarīt Ministru kabineta 2004.gada 17.augusta noteikumos Nr.714 “Kārtība, kādā tiek veikti militāra rakstura preču un pakalpojumu iepirkumi” (Latvijas Vēstnesis, 2004, 131.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 27.punktu šādā redakcijā:

“27. Iepirkuma komisija rīkojas tā, lai iepirkuma mērķi sasniegtu ar mazāko finanšu līdzekļu izlietojumu. Iepirkuma komisija lemj par:

27.1. nepieciešamību nosūtīt uzaicinājumu par piedāvājumu iesniegšanu atklātā iepirkumā tikai ierobežotam pretendentu skaitam, kas apliecinājuši savu pieredzi militāru preču ražošanā vai piegādē;

27.2. nepieciešamību publicēt paziņojumu laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” par atklāta iepirkuma izsludināšanu un nosūtīt uzaicinājumu pretendentiem, kas apliecinājuši savu pieredzi militāru preču ražošanā vai piegādē;

27.3. atbilstošu piedāvājumu iesniegšanas termiņu. Termiņš nedrīkst būt īsāks par piecām darbdienām.”

2. Papildināt noteikumus ar 28.2.1apakšpunktu šādā redakcijā:

“28.2.1 ja līguma izpildes gaitā pretendentam būs nepieciešams izmantot valsts noslēpuma objektus;”.

3. Izteikt 32.punktu šādā redakcijā:

“32. Ja līguma izpildes gaitā pretendentam būs nepieciešams izmantot valsts noslēpuma objektus, pasūtītājs pārliecinās:

32.1. vai Latvijā reģistrētam pretendentam ir Satversmes aizsardzības biroja izsniegts spēkā esošs industriālās drošības sertifikāts;

32.2. vai ārvalsts pretendentam, ja tas reģistrēts kādā no Ziemeļatlantijas līguma organizācijas dalībvalstīm, ir attiecīgās valsts nacionālās drošības iestādes izsniegts spēkā esošs industriālās drošības sertifikāts (Facility Security Certificate);

32.3. vai ārvalsts pretendentam, kas reģistrēts valstī, kas nav Ziemeļatlantijas līguma organizācijas dalībvalsts, ir attiecīgās valsts kompetentas iestādes izsniegts derīgs un Satversmes aizsardzības biroja atzīts sertifikāts, kas apliecina pretendenta spēju nodrošināt klasificētas informācijas aizsardzību.”

4. Aizstāt 33.punktā vārdus “ja Satversmes aizsardzības birojs pretendentam ir izsniedzis industriālās drošības sertifikātu” ar vārdiem “ja pretendentam ir izsniegts industriālās drošības sertifikāts vai Satversmes aizsardzības biroja atzīts sertifikāts”.

5. Svītrot 35.punktā vārdus “kuram nav industriālās drošības sertifikāta”.

6. Izteikt 37.punktu šādā redakcijā:

“37. Iepirkuma komisijas priekšsēdētājs sasauc piedāvājumu atvēršanas sanāksmi uzaicinājumā norādītajā vietā un laikā. Ja iepirkums izsludināts saskaņā ar šo noteikumu 27.2.apakšpunktu, piedāvājumu atvēršanas sanāksmē var piedalīties pretendentu pārstāvji.”

7. Izteikt 44.punktu šādā redakcijā:

“44. Paziņojumu par lēmumu slēgt iepirkuma līgumu vai izbeigt iepirkumu, neizvēloties nevienu piedāvājumu, triju darbdienu laikā pēc lēmuma pieņemšanas nosūta vienlaikus visiem pretendentiem. Paziņojumu nosūta elektroniski (ja pretendents ir norādījis e-pasta adresi) vai pa faksu (ja pretendents ir norādījis faksa numuru), kā arī pa pastu. Ja paziņojums par atklātu iepirkumu publicēts saskaņā ar šo noteikumu 27.2.apakšpunktu, paziņojumu par lēmuma pieņemšanu par atklāta iepirkuma rezultātiem publicē laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” ne agrāk kā pēc sešām darbdienām kopš paziņojuma nosūtīšanas visiem pretendentiem.”

8. Izteikt 45.1.apakšpunktu šādā redakcijā:

“45.1. sagatavo pasūtītājs 10 darbdienu laikā pēc tam, kad nosūtīts paziņojums par lēmuma pieņemšanu, un nosūta izraudzītajam pretendentam parakstīšanai. Pretendentam ir tiesības iesniegt priekšlikumus par iepirkuma līguma projektu (iesniegtā piedāvājuma ietvaros);”.

Ministru prezidenta vietā —
veselības ministrs G.Bērziņš

Aizsardzības ministre L.Mūrniece

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!