• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 14. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.11.2000., Nr. 406/408 https://www.vestnesis.lv/ta/id/12732

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidents - sveicot arhibīskapu

Vēl šajā numurā

15.11.2000., Nr. 406/408

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 14. novembra sēdē

Akceptēti grozījumi Ministru kabineta 1996.gada 3.septembra noteikumos Nr.346 "Tulkošanas un terminoloģijas centra nolikums".

Akceptēti noteikumi "Kārtība, kādā Valsts ieņēmumu dienests sniedz pašvaldībām informāciju par iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksājumiem". Tie nosaka kārtību un termiņus, kādā Valsts ieņēmumu dienests sniedz informāciju pašvaldībām par iedzīvotāju ienākuma nodokļa summām, kas iekasētas no pašvaldības teritorijā dzīvojošo fizisko personu — iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātāju ienākumiem.

Ministru kabinets akceptēja noteikumus "Valsts bērna tiesību aizsardzības centra nolikums". Centrs īstenos bērnu tiesību aizsardzības jomā pieņemto normatīvo aktu izpildes valsts uzraudzību, kā arī savas kompetences ietvaros koordinēs un vadīs bērnu tiesību aizsardzības darbu.

Valdība akceptēja grozījumus Ministru kabineta 1997.gada 29.jūlija noteikumos Nr.263 "Kārtība, kādā piešķirams īpaši atbalstāmā reģiona statuss". Grozījumi nepieciešami sakarā ar izmaiņām statistiskās informācijas, kas raksturo teritorijas attīstību, iegūšanas un apstrādes metodikā.

Ministru kabinets akceptēja noteikumus "Obligātajam militārajam dienestam pakļauto personu reģistrācijas un dispanserizācijas kārtība". Noteikumi paredz, ka pārejas laikā līdz 2003.gadam valsts militārā dienesta pārvaldes veic: 2000.gadā — 1982.gadā dzimušo personu reģistrāciju un dispanserizāciju; 2001.gadā — 1983. un 1984.gadā dzimušo personu reģistrāciju un dispanserizāciju un 2002.gadā — 1985. un 1986.gadā dzimušo personu reģistrāciju un dispanserizāciju.

Akceptēti "Noteikumi par Zemessardzes dienesta uzdevumu izpildes vai mācību dienu kompensācijas apmēru un izmaksas kārtību ārrindas dienesta zemessargiem". Kompensācijas apmērs vienai dienai būs 5% no karavīra mēneša amatalgas atbilstoši Zemessarga amata — ārrindas zemessarga kvalifikācijas kategorijai.

Valdība akceptēja un nosūtīja izskatīšanai Saeimā likumprojektu "Sabiedrības integrācijas fonda likums". Likums noteiks Sabiedrības integrācijas fonda izveidošanas un tā līdzekļu uzkrāšanas, pārvaldīšanas un izlietošanas kārtību.

Akceptēti "Noteikumi par īpaši aizsargājamo sugu un ierobežoti izmantojamo īpaši aizsargājamo sugu sarakstu". Noteikumu pielikumos uzskaitītas īpaši aizsargājamās un ierobežoti izmantojamās sugas.

Ministru kabinets akceptēja "Noteikumus par valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu veicēju reģistrāciju un ziņojumiem par valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām un iedzīvotāju ienākuma nodokli". Tie paredz apvienot vienā pārskatā informācijas sniegšanu par valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām un iedzīvotāju ienākuma nodokli.

Ministru kabinets akceptēja "Noteikumus par medību saimniecībai nodarīto zaudējumu atlīdzināšanas apjomiem". Zaudējumus medību saimniecībai šajos noteikumos noteiktajos apjomos atlīdzinās tās fiziskās vai juridiskās personas, kuru vainas dēļ zaudējumi radušies.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!