• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Trešdien, 1. februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.02.2006., Nr. 24 https://www.vestnesis.lv/ta/id/127682

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

1991.gada 9.oktobra sēdes stenogramma
Rīta sēdē

Vēl šajā numurā

09.02.2006., Nr. 24

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Trešdien, 1. februārī

Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Vaira Paegle un komisijas deputāti:

– tikās ar Krievijas Federācijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Viktoru Kaļužniju.

Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Vaira Paegle:

– tikās ar Gvatemalas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieci Latvijas Republikā Susanu Barrjosu-Beltranenu (Susana Barrios Beltranena).

Aizsardzības un iekšlietu komisija:

– uzklausīja Aizsardzības ministrijas Nodrošinājuma politikas departamenta Nodrošinājuma stratēģijas nodaļas vadītājas I.Angeres, Iekšlietu ministrijas Juridiskā departamenta Normatīvo aktu nodaļas juriskonsultes A.Ādmīdiņas, Iekšlietu īpašumu valsts aģentūras Valsts iepirkumu procedūru organizēšanas nodaļas vadītājas I.Meleces, Finanšu ministrijas Iepirkumu uzraudzības biroja vadītāja A.Tiknusa un Finanšu ministrijas Metodoloģijas departamenta direktores D.Gailes informāciju par problēmām militāra rakstura preču iepirkuma procedūrā, no tām izrietošām nepieciešamajām izmaiņām likumprojektā “Publisko iepirkumu likums” un nolēma lūgt Aizsardzības ministriju iesniegt nepieciešamos priekšlikumus atbildīgajai komisijai.

Ārlietu komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 2.lasījumā likumprojektu “Grozījums likumā “Par Latvijas Republikas un Igaunijas Republikas līgumu par zemes lietošanas tiesību nodošanu””.

Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Grozījumi Valsts Kultūrkapitāla fonda likumā”;

– strādāja ar likumprojekta “Latvijas Televīzijas ēkas būvniecības un finansēšanas kārtības likums” sagatavošanu 2.lasījumam.

Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija:

– uzklausīja Nacionālās radio un televīzijas padomes pārstāvju informāciju par konceptuāli izlemjamiem jautājumiem Radio un televīzijas un Sabiedrisko raidorganizāciju likumprojektos un nolēma šos jautājumus turpināt skatīt kādā no komisijas sēdēm.

Eiropas lietu komisija:

– uzklausīja Saeimas Eiropas Savienības informācijas centra vadītājas M.Dzirnieces informāciju par Saeimas Eiropas Savienības informācijas centra aktivitātēm 2005.gadā un iecerētajām aktivitātēm 2006.gadā.

Izglītības, kultūras un zinātnes komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Par Starptautisko konvenciju pret dopingu sportā”;

– atbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Par Eiropas Padomes Vispārējo konvenciju par kultūras mantojuma vērtību sabiedrībai”;

– precizēja likumprojektu “Grozījumi Augstskolu likumā” 2.lasījumam.

Juridiskā komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Piespiedu ietekmēšanas līdzekļu izpildes likums”;

– atbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Likums par Eiropas Kopienas pastāvīgā iedzīvotāja statusu Latvijas Republikā”;

– atbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Grozījumi Imigrācijas likumā”;

– nolēma iesniegt izskatīšanai Saeimā likumprojektu “Grozījumi likumā “Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā””.

Sociālo un darba lietu komisija:

– atlika likumprojekta “Grozījums Cilvēka genoma izpētes likumā” izskatīšanu 2.lasījumam līdz papildu informācijas saņemšanai;

– atbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Grozījumi Epidemioloģiskās drošības likumā”.

Iedzīvotāju demogrāfiskās attīstības apakškomisija:

– uzklausīja Sabiedrības veselības aģentūras pārstāvju informāciju par sabiedrības veselības stratēģijas mērķu sasniegšanas monitoringa rezultātiem.

Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Grozījumi Liepājas speciālās ekonomiskās zonas likumā”;

– atbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Grozījumi Veterinārmedicīnas likumā”.

Vides apakškomisija:

– uzklausīja Zemkopības ministrijas pārstāvju informāciju par iespējamām kompensācijām saistībā ar meža dzīvnieku nodarītajiem postījumiem lauksaimniekiem un nolēma skatīt šo jautājumu atkārtoti.

Valsts pārvaldes un pašvaldības komisija:

– strādāja ar likumprojekta “Grozījumi likumā “Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju”” sagatavošanu 2.lasījumam;

– atbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Grozījumi likumā “Par priekšvēlēšanu aģitāciju pirms Saeimas vēlēšanām un Eiropas Parlamenta vēlēšanām””.

Nevalstisko organizāciju darbību reglamentējošo likumu izstrādes apakškomisija:

– strādāja ar likumprojekta “Politisko partiju likums” sagatavošanu 3.lasījumam.

Pieprasījumu komisija:

– uzklausīja Rīgas Domes Labklājības departamenta direktora pienākumu izpildītājas A.Gaigalas un Reliģiskās organizācijas Zilais Krusts vadītāja K.Dreimaņa informāciju par bezpajumtnieku problēmu risināšanu Rīgā.

Pilsonības likuma izpildes komisija:

– uzklausīja Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes Pasu nodaļas vadītājas Dz.Penezes informāciju par Eiropas Savienības personu apliecinošu dokumentu sagatavošanas un ieviešanas gaitu.

Publisko izdevumu un revīzijas komisija:

– apsprieda Valsts kontroles ziņojumu “Par likumības revīzijas rezultātiem Iekšlietu ministrijas valsts aģentūrās” un nolēma lūgt iekšlietu ministram Dz.Jaundžeikaram līdz š.g. 20.aprīlim atbilstoši Valsts kontroles ieteikumiem iesniegt komisijai un Valsts kontrolei informāciju par ieteikumu ieviešanas gaitu, kā arī lūgt Valsts kontrolei līdz š.g. 15.maijam iesniegt komisijai viedokli par Iekšlietu ministrijas veikto darbību atbilstību konstatēto trūkumu novēršanai.

Atbilžu sniegšana uz deputātu jautājumiem

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!