• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.2006., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/ta/id/127782

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

10.02.2006., Nr. 25

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

 

Paziņojums par konkursu

Bērnu un ģimenes lietu ministrija izsludina konkursu Valsts programmā bērna un ģimenes stāvokļa uzlabošanai 2006.gadā paredzētā projekta “Bērnu rotaļu un attīstības centru un sākumskolas vecuma bērnu dienas centru veidošana un attīstība” īstenošanai.

Projekta mērķis ir izvēlēties pretendentus (pašvaldības, pašvaldību iestādes), kas nodrošinātu bērnu rotaļu un attīstības centru un/vai sākumskolas vecuma bērnu dienas centru izveidi un darbību atbilstoši Valsts programmas 1.1.sadaļā paredzētajiem mērķiem. Konkursā var pretendēt pašvaldības, kurās ir ne mazāk kā 2000 iedzīvotāju.

Pretendenta izvēles metode – atklāts projektu konkurss.

Pretendentu pieteikšanas termiņš – 2006.gada 24.februāris līdz plkst.17.

Prasības pretendentiem, kā arī konkursa norises kārtība noteikta konkursa nolikumā “Bērnu rotaļu un attīstības centru un sākumskolas vecuma bērnu dienas centru veidošana un attīstība”.

Pretendenti ar konkursa nolikumu un projekta veidlapām var iepazīties un saņemt Bērnu un ģimenes lietu ministrijā Rīgā, Basteja bulvārī 14, 4.stāvā, katru darba dienu no plkst. 8.30 līdz 17, kā arī ministrijas mājas lapā: www.bm.gov.lv sadaļā “Projekti”.

Kontaktālrunis 7356468.

 

Paziņojums par projektu konkursu

Biedrība “Latvijas Mūzikas informācijas centrs” izsludinaVKKF finansētās kultūras programmas “Atbalsts radošajam darbam mūzikas un literatūras nozarēs un pētniecības darbam visās kultūras nozarēs – Šveice (Casa Pantrova, Lugano)” projektu konkursu.

Konkursā var piedalīties Latvijas profesionālie akadēmiskie mūziķi (komponisti, atskaņotājmākslinieki u.c.), literāti, kā arī dažādu kultūras nozaru pētnieki. Priekšroka tiek dota tādu projektu atbalstam, kas saistīti ar Latvijas–Šveices starpkultūru sakariem un kur pretendentiem ir argumentēta motivācija darbam Šveicē – aktuāli daiļrades un pētniecības aspekti, kas tieši saistīti ar Šveices kultūras kontekstu.

Projekta iesniedzējs var pretendēt uz nodrošinājumu radošam darbam – dzīvesvietas un uzturēšanās jeb dienas naudas izdevumiem Casa Pantrova namā Lugano (Šveicē), kopumā – sešu nedēļu ilgā laika periodā (šis termiņš var tikt sadalīts arī starp vairākiem pretendentiem). Iespējamais uzturēšanās laiks: no 2006.gada 23.aprīļa līdz 7.maijam, no 23.jūlija līdz 20.augustam. Ceļa izdevumi šajā programmā netiek piešķirti.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš – 24.02.2006. pulksten 12.

Projekti iesniedzami biedrībā “Latvijas Mūzikas informācijas centrs” R.Vāgnera ielā 4, Rīgā, LV-1050, darbdienās no pulksten 10 līdz 16 vai arī iesūtāmi pa pastu (pasta zīmogs – līdz 20.02.2006.) Konkursa rezultāti tiks paziņoti līdz 20.03.2006.

Sīkāka informācija, konkursa nolikums un pieteikuma veidlapa saņemama biedrībā “Latvijas Mūzikas informācijas centrs” R.Vāgnera ielā 4, Rīgā, interneta mājas lapas www.lmic.lv sadaļā “Projekti-Konkursi”; tālr. uzziņām 7226797.


Paziņojums par atklātu konkursu

1. Līguma slēdzējs: pašvaldības SIA “Ventspils siltums”, Brīvības iela 38, Ventspils, Latvija, LV-3600, tālr. 3627902, fakss 3627902.

2. Paredzamā līguma priekšmets: enerģētiskās koksnes (šķeldas) piegāde pašvaldības SIA „Ventspils siltums”.

3. Paredzamā līguma izpildes apjomi: ēnerģētiskās koksnes (šķeldas) piegāde 87800±15% beramo m3/gadā.

4. Paredzamā līguma izpildes vieta: Brīvības ielā 38, Ventspilī.

5. Paredzamā līguma izpildes termiņš: no 1 līdz 3 gadiem.

6. Pretendentu atlases kritēriji: pieredze šķeldas piegāžu vai ražošanas jomā, citi dokumenti atbilstoši konkursa nolikuma kvalifikācijas prasībām.

7. Konkursa nolikumu var saņemt līdz 16.02.2006. Ventspilī, Brīvības ielā 38, 1.kabinetā, bez maksas.

8. Piedāvājuma iesniegšanas:

a) pēdējais termiņš: 23.02.2006. pulksten 14.

b) vieta: Ventspilī, Brīvības ielā 38, 1.kabinetā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!