• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2006. gada 6. februāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.02.2006., Nr. 28 https://www.vestnesis.lv/ta/id/128217

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2006. gada 9. februāra sēdē

Vēl šajā numurā

16.02.2006., Nr. 28

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2006. gada 6. februāra sēdē

 

1. Sēdē izskatīja deviņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2006.gada 8.februārī plkst.17.00.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2006.gada 9.februāra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2006.gada 6.februāra līdz 12.februārim.

5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts J.Porietis iekļauts Latvijas un Austrijas, kā arī Latvijas un Vācijas parlamentu sadarbības grupās.

6. Nolēma nodot visām Saeimas frakcijām, pie frakcijām nepiederošajiem deputātiem un Eiropas lietu komisijai Ministru kabineta iesniegto informatīvo ziņojumu par valdības paveikto un iecerēto turpmāko rīcību Eiropas Savienības jautājumos.

7. Pieņēma zināšanai Korupcijas, kontrabandas un organizētās noziedzības novēršanas un apkarošanas uzraudzības komisijas sekretāra P.Kalniņa iesniegumu par komisijas locekļu kavējumiem. Prezidijs nolēma informēt frakcijas, ka minētās komisijas sēdes netiek apmeklētas.

8. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājai I.Ūdrei, Saeimas deputātam M.Pietkevičam un Saeimas priekšsēdētājas ārlietu padomniecei L.Bergmanei oficiālajā vizītē uz Hāgu (Nīderlande) no 2006.gada 16.februāra līdz 18.februārim;

2) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja biedram Dz.Rasnačam, komisijas loceklei V.Muižniecei, komisijas konsultantei S.Megnei un Saeimas specializētajam atašejam Latvijas Republikas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā I.Kriškānei uz Vīni (Austrija) no 2006.gada 18.februāra līdz 21.februārim;

3) Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas konsultantiem A.Krustiņam un G.Strautiņai uz Briseli (Beļģija) 2006.gada 20. un 21.februārī.

9. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas sekretāra J.Šmita un Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas S.Pauras komandējumu uz Kopenhāgenu (Dānija) 2006.gada 9. un 10.februārī.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!