• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par šodienas situāciju Latvijas enerģētikas nozarē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.2006., Nr. 29 https://www.vestnesis.lv/ta/id/128428

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 2006.gada 16.februāra sēdē

Vēl šajā numurā

17.02.2006., Nr. 29

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par šodienas situāciju Latvijas enerģētikas nozarē

Otrdien, 14.februārī, Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētājs Atis Slakteris tikās ar akciju sabiedrības “Latvenergo” valdes priekšsēdētāju Kārli Miķelsonu.

Atbildot uz A.Slaktera izvirzītajiem jautājumiem par saimniecisko perspektīvu, ko ietekmēs elektroenerģijas cenu pieaugums, īpaši rēķinoties ar Latvijas iedzīvotāju sociālo un reģionālo noslāņošanos, “Latvenergo” valdes priekšsēdētājs K.Miķelsons paskaidroja, ka enerģijas cenas visos sektoros – gan naftas, gan gāzes, gan citos – turpina pieaugt ne tikai Eiropā, bet arī pasaulē. Patlaban, kamēr Latvijā nav notikusi “Latvenergo” restrukturizācija un nav citu elektroenerģijas piegādātāju, šis ir vienīgais ceļš, kā ar pietiekami minimālām investīcijām attīstībā turpināt elektrības piegādi Latvijas visattālākajos nostūros.

A.Slakteris uzskata, ka šajā gadā pakalpojumu cenas enerģētikas sektorā vairs nedrīkst pieaugt, jo tas lavīnveidīgi ietekmēs komunālos maksājumus, kā arī transporta, izglītības, bet jo īpaši jutīgo pārtikas cenu sektoru.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!