• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.02.2006., Nr. 31 https://www.vestnesis.lv/ta/id/128673

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

22.02.2006., Nr. 31

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 

Paziņojums

Cēsu rajona Liepas pagasta padomē ir apstiprināti saistošie noteikumi:

- 2005.gada 31.augustā nr.19 “Liepas pagasta pašvaldības nolikums”;

- 2006.gada 25.janvārī nr.02 “Par Liepas pagasta padomes pamatbudžetu un speciālo budžetu 2006.gadam”.

Ar saistošo noteikumu pilnu tekstu var iepazīties darba laikā Liepas pagasta padomē.


Paziņojums

19.01.2005. pieņemti Vecpiebalgas pagasta padomes saistošie noteikumi nr. 1 “Par sabiedrisko kārtību Vecpiebalgas pagastā”.

21.09.2005. pieņemti Vecpiebalgas pagasta padomes saistošie noteikumi nr. 5 “Par sociālās palīdzības pabalstiem un pakalpojumiem Vecpiebalgas pagastā”. Ar pilnu saistošo noteikumu tekstu var iepazīties Cēsu rajonā, Vecpiebalgas pagasta padomē, Alauksta ielā 4.


Paziņojums

Apes pilsētas ar lauku teritoriju dome aicina personas sešu mēnešu laikā no šī sludinājuma publicēšanas rakstveidā izteikt iebildumus, ja tādi būtu, par nekustamā īpašuma “Muižā”, Apes lauku teritorijā, Alūksnes rajonā, ierakstīšanu zemesgrāmatā uz Apes pilsētas ar lauku teritoriju pašvaldības vārda. Nekustamais īpašums sastāv no zemesgabala ar aptuveno platību 4,3 ha (zeme ēku uzturēšanai un parks), kas var tikt precizēts, veicot instrumentālo uzmērīšanu. Uz zemesgabala atrodas divas dzīvojamās ēkas un septiņas palīgēkas.


Paziņojums par kravu transporta satiksmes ierobežojumu

VAS “Latvijas valsts ceļi” paziņo, ka pavasara šķīdoņa laikā uz atsevišķiem valsts autoceļiem var tikt ierobežota vai pat slēgta kravas transporta satiksme.

Informāciju par satiksmes ierobežojumiem uz valsts autoceļiem var saņemt attiecīgajā VAS “Latvijas Valsts ceļi” rajonā nodaļā, Satiksmes informācijas centrā (tālr. 5025555 vai VAS “Latvijas valsts ceļi” mājas lapā http://www.lvceli.lv.


Paziņojums

Višķu pagasta padome paziņo, ka ir apstiprināti saistošie noteikumi nr.3 licencētai makšķerēšanai Višķu, Luknas ezeros, Dubnas upē Višķu pašvaldības teritorijā.

Ar saistošajiem noteikumiem var iepazīties Višķu pagasta padomē.


Paziņojums

Zvērināta advokāte Inguna Kalniņa paziņo, ka no 2006.gada 1.marta viņas prakses vieta ir Ābolu ielā 3C, Rīgā, LV-1058. Kontakttālrunis 6553804.


Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2006.gada 7.martā pulksten 16.30 Latvijas Universitātes Moderno valodu fakultātes 402.auditorijā, Visvalža ielā 4a, notiks Valodniecības zinātņu nozares promocijas padomes sēde, kurā GUNTA ROZIŅA aizstāvēs promocijas darbu “Lingvistiskie un pragmatiskie principi banku un finanšu rakstveida saziņā angļu valodā un to īstenošana mērķvalodas studijās Latvijā” filoloģijas doktora grāda iegūšanai.

Recenzenti: Dr. habil. philol. A.Veisbergs; Dr.philol. L.Iļjinska; Dr. philol. I.Keviša.

Ar promocijas darbu var iepazīties LU Zinātniskajā bibliotēkā Kalpaka bulvārī 4.


Precizējot iepriekš publicēto

Valsts ieņēmumu dienesta Kurzemes reģionālā iestāde, atsaucoties uz 2006.gada 8.februāra publikāciju laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” nr.23 (3391), precizē paziņojumā par papildus noteiktajiem maksājumiem SIA “Alfa Omega Dizains” nodokļu maksātāja reģistrācijas kodu. SIA “Alfa Omega Dizains” NMR kods ir 40003605556.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!