• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 20. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.11.2000., Nr. 418/420 https://www.vestnesis.lv/ta/id/12909

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētājs: - tiekoties ar EDSO misijas vadītāju

Vēl šajā numurā

21.11.2000., Nr. 418/420

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 20. novembra sēdē

 

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas valdības un Itālijas Republikas valdības līgumu par savstarpēju klasificētās informācijas aizsardzību" .

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par Latvijas Republikas valdības un Ziemeļatlantijas līguma organizācijas (NATO) Nacionālo kodēšanas direktoru NATO grupas (AC/135) sponsorēšanas vienošanās par pievienošanos NATO kodēšanas sistēmai" . Sponsorēšanas vienošanās ļaus Latvijai saņemt konsultatīvu un tehnisko atbalstu kodēšanas jomā.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā . Grozījumu projekts izstrādāts, lai veicinātu spirta, alkoholisko dzērienu, tabakas izstrādājumu un degvielas kontrabandas apkarošanu. Grozījumu projektā paredzēta atbildība par policijas un ugunsdzēsības darbinieku uzstādīto norobežojumu patvaļīgu šķērsošanu, bojāšanu vai iznīcināšanu.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1997.gada 28.janvāra noteikumos Nr.53 "Bezpeļņas organizācijas valsts akciju sabiedrības "Valsts informācijas tīkla aģentūra" statūti" . Grozījumi precizēs Valsts informācijas tīkla aģentūras pamatlīdzekļus, kā arī sakārtos uzņēmuma darbības virzienu uzskaiti saskaņā ar NACE klasifikatoru un precizēs jautājumus saistībā ar ģenerāldirektora atbrīvošanu no amata un akcionāru pilnsapulces darbību.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par elektroenerģijas gada patēriņa apjomu kvalificētā elektroenerģijas lietotāja statusa iegūšanai 2001.gadā" . Paredzams, ka 2001. gadā kvalificētā elektroenerģijas lietotāja statusu varēs iegūt tie elektroenerģijas lietotāji, kuru elektroenerģijas gada patēriņa apjoms nav mazāks kā 40 miljoni kilovatstundu.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Tirgus uzraudzības padomes nolikums" . Padome būs konsultatīva institūcija, kuras mērķis ir nodrošināt informācijas un viedokļu apmaiņu starp tirgus uzraudzības iestādēm.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Ministru kabineta 1997.gada 7.oktobra noteikumos Nr.350 "Noteikumi par Latvijas Republikas starptautisko tirdzniecības vai tirdzniecības un ekonomiskās sadarbības līgumu ietvaros izveidotas apvienotās komitejas Latvijas puses pārstāvju grupas darbības kārtību"" .

Akceptēts grozījumu projekts Profesionālās izglītības likumā . Grozījumi likumā nepieciešami, lai atceltu pedagogu ar zemāko profesionālo kvalifikāciju zemākās darba samaksas par vienu slodzi sasaiti ar minimālo mēnešalgu.

Akceptēts noteikumu projekts "Teiču dabas rezervāta administrācijas nolikums" . Administrācijas būs Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pakļautībā esoša valsts civiliestāde.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par valsts uzņēmuma "Medicīniski bioloģisko un ekoloģisko pētījumu centrs" likvidāciju" . Centru paredzēts likvidēt ar 2001.gada 1.janvāri.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Izplatīšanai nederīgās pārtikas turpmākās izmantošanas vai iznīcināšanas kārtība" . Tie noteiks izplatīšanai nederīgās pārtikas, kura saskaņā ar Pārtikas aprites uzraudzības likumu atzīstama par nederīgu, izmantošanas un iznīcināšanas kārtību. Noteikumi neattiecas uz konfiscēto alkoholu.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!