• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs, aicinot ievērot citu valstu likumus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.02.2006., Nr. 34 https://www.vestnesis.lv/ta/id/129176

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs, iestājoties par kopīgu ES energopolitiku

Vēl šajā numurā

28.02.2006., Nr. 34

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs, aicinot ievērot citu valstu likumus

Artis Pabriks aicina Latvijas iedzīvotājus, uzturoties Īrijā un citviet ārpus Latvijas robežām, ievērot konkrētās valsts tiesību aktus, jo mūsu valsts iedzīvotāju likumpārkāpumi rada negatīvu iespaidu gan par valsti kopumā, gan par tās iedzīvotājiem – arī tiem, kuri ārvalstis apmeklē labdabīgos nolūkos. Viņš norāda, ka necieņas izrādīšana pret citas valsts likumiem nākotnē var izpausties kā necieņa pret mums pašiem. Ārlietu ministrs rosina Latvijas iedzīvotājus būt atbildīgiem par savu rīcību un apzināties savas rīcības sekas.

Ārlietu ministrs Artis Pabriks arī konceptuāli atbalsta Valsts policijas pārstāvja nosūtīšanu uz Īriju, jo pēdējā laikā pienāk arvien vairāk ziņu par mūsu valsts iedzīvotāju likumpārkāpumiem šajā valstī. Ārlietu ministrija ir gatava uzklausīt konkrētus Iekšlietu ministrijas priekšlikumus, lai lemtu par tālāko rīcību.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!