• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts kancelejas 2005.gada pārskatu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.03.2006., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/129554

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2006.gada 2.marta sanāksmē

Vēl šajā numurā

03.03.2006., Nr. 37

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts kancelejas 2005.gada pārskatu

Ceturtdien, 2.martā, Valsts kanceleja ir publiskojusi 2005.gada pārskatu, kas ir pieejams Ministru kabineta mājaslapā (http://www.mk.gov.lv/site/publikacijas/parskats 2005.pdf )

Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane ir gandarīta par iestādes paveikto 2005.gadā – ir izdevies realizēt daudzas jaunas idejas, īstenot nozīmīgus projektus un attīstīt sadarbību dažādās jomās. Šos panākumus noteica Latvijas ierēdņu profesionālais darbs. Direktore atzīst, ka pagājušajā gadā visi Valsts kancelejas departamenti un struktūrvienības strādājušas labi.

Kā būtiskākie sasniegumi minami Valsts kancelejas starptautiski gūtā atzinība, uzvarot Eiropas Savienības Twinning programmas projektu konkursā. Projektā Valsts kancelejas darbinieki dalās savā valsts pārvaldes reformu pieredzē ar Rumānijas kolēģiem.

Aizvadītajā gadā Latvijas intereses ar panākumiem pārstāvētas starptautiskos tiesvedības procesos un komerctiesību līgumu slēgšanā. Valsts kancelejas vadībā sākta PSRS okupācijas režīma nodarīto zaudējumu apzināšana.

Pagājušajā gadā ir uzrakstīta rokasgrāmata nevalstiskajām organizācijām par līdzdalības iespējām valsts pārvaldē. Informācijas tehnoloģiju jomā izveidota mūsdienīga dokumentu elektroniskās aprites un kontroles sistēma.

2006.gadā tiks turpināti iesāktie projekti, īpašu uzmanību veltot prioritārajiem darbības virzieniem: Ministru kabineta un Ministru prezidenta darba nodrošināšanai, valsts pārvaldes politikas plānošanai un īstenošanai, kā arī tādu specifisku funkciju veikšanai kā PSRS okupācijas režīma seku izvērtēšana, starptautisku sadarbības projektu īstenošana un valsts pārstāvība strīdu risināšanā ārvalstu un starptautiskajās tiesās.

Lai uzlabotu saikni ar sabiedrību, Valsts kancelejā šogad plānots izveidot Apmeklētāju centru un publiskot jaunu Ministru kabineta mājaslapu, padarot informāciju pārskatāmāku, ērtāk lietojamu un interaktīvāku.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!