• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot Katastrofu medicīnas centru jubilejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.03.2006., Nr. 38 https://www.vestnesis.lv/ta/id/129709

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente vizītē Amerikā 2006.gada 27.februārī - 9.martā un saņemot Baltijas valstiskuma balvu 4.martā

Vēl šajā numurā

07.03.2006., Nr. 38

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot Katastrofu medicīnas centru jubilejā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga piektdien, 3.martā, nosūtīja vēstuli Katastrofu medicīnas centram, sveicot tā vadītāju Mārtiņu Šicu un darbiniekus centra 10.gadskārtā. Vēstulē prezidente raksta: 

“Jūsu darbs ik dienu nozīmē cīņu par cilvēku dzīvības glābšanu un saglabāšanu. Tādēļ no jūsu spējām un prasmes profesionāli strādāt ārkārtas situācijās, saskaņoti veikt cietušo glābšanas darbus plecu pie pleca ar visiem iesaistītajiem dienestiem ir atkarīgs vienīgais, kas cilvēkam pieder, –viņa dzīves laiks.
Pasaulē tehnoloģijas nemitīgi attīstās, arī medicīnas un glābšanas darbu jomā nepieciešamās un izmantojamās, ceru, ka arī Katastrofu medicīnas centram ir iespējams apgūt jaunākos zinātnes sasniegumus gan metožu, gan tehnikas ziņā. Nemitīga profesionālās kvalifikācijas celšana, manuprāt, ir neatņemama jūsu darbā.
Latvijas pilntiesīga dalība starptautiskās organizācijās, Eiropas Savienībā, NATO gan paver jums jaunas pieredzes apmaiņas un sadarbības iespējas ar kolēģiem citās valstīs, bet reizē arī paplašina jūsu atbildību – jums vienmēr būt gataviem darbam ne tikai Latvijā, bet arī nepieciešamības gadījumā iekļauties starptautiskās misijās, internacionālās profesionāļu darba grupās, lai sniegtu palīdzību cilvēkiem citur pasaulē.
Paldies par profesionāli veikto darbu, turpinātu pilnveidošanos un šodien – skaistus svētkus! Daudz laimes!”

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!