• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2000. gada 21. novembra noteikumi Nr. 402 "Dienesta transportlīdzekļu iegādes izsoles komisijas nolikums". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.11.2000., Nr. 424/425 https://www.vestnesis.lv/ta/id/13017

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.403

Krīzes kontroles centra padomes nolikums

Vēl šajā numurā

24.11.2000., Nr. 424/425

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 402

Pieņemts: 21.11.2000.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr. 402

Rīgā 2000.gada 21.novembrī (prot. Nr. 55, 20.§)

Dienesta transportlīdzekļu iegādes izsoles komisijas nolikums

Izdoti saskaņā ar Ministru kabineta iekārtas likuma 14.panta 3.punktu

I. Vispārīgie jautājumi

1. Dienesta transportlīdzekļu iegādes izsoles komisija (turpmāk — komisija) ir Ministru kabineta izveidota institūcija bez juridiskās personas tiesībām, kura apzina, organizē un koordinē vieglo automobiļu iegādi valsts iestāžu vajadzībām, izņemot vieglo automobiļu iegādi Latvijas diplomātisko pārstāvniecību ārvalstīs vajadzībām. Komisija darbojas pastāvīgi.

2. Komisijai ir šādas funkcijas:

2.1. apkopot informāciju par valsts iestādēm nepieciešamajiem vieglajiem automobiļiem;

2.2. organizēt izsoles par centralizētu dienesta vieglo automobiļu iegādi;

2.3. iesniegt Ministru kabinetā informāciju par valsts iestādēm, kuras iepriekšējā kalendāra gadā ir iegādājušās vieglos automobiļus.

3. Komisijas sastāvu nosaka Ministru prezidents ar rīkojumu.

II. Komisijas darba organizācija

4. Komisijas sēdes vada komisijas priekšsēdētājs, bet viņa prombūtnes laikā — priekšsēdētāja vietnieks. Komisijas priekšsēdētājs ir Valsts kancelejas direktors.

5. Komisijas priekšsēdētājs:

5.1. organizē un vada komisijas darbu;

5.2. nosaka komisijas sēžu laiku un apstiprina darba kārtību;

5.3. sasauc un vada komisijas sēdes;

5.4. nosaka komisijas locekļu pienākumus.

6. Komisija ir lemttiesīga, ja tās sēdē piedalās ne mazāk kā puse no komisijas locekļiem un komisijas priekšsēdētājs vai viņa prombūtnes laikā — priekšsēdētāja vietnieks. Lēmumus pieņem ar vienkāršu balsu vairākumu. Ja balsu skaits ir vienāds, izšķirošā ir komisijas priekšsēdētāja balss.

7. Komisijas priekšsēdētājs, ja nepieciešams, komisijas darbā pieaicina attiecīgus speciālistus un to iestāžu vadītājus, kuras iegādāsies lielāko daudzumu vieglo automobiļu.

8. Komisijas sēdes protokolē. Komisijas sēdes protokolu paraksta komisijas priekšsēdētājs. Komisijas protokolu trīs dienu laikā nosūta komisijas locekļiem un iestādēm, kuras iegādāsies vieglos automobiļus.

9. Komisijas sekretariāta funkcijas veic Valsts kanceleja.

10. Katru gadu līdz 1.februārim un 1.jūlijam valsts iestādes rakstiski paziņo komisijai, vai attiecīgajā pusgadā iestāde ir paredzējusi iegādāties vieglos automobiļus (minot vieglo automobiļu skaitu un veidu). Valsts iestāžu iesniegtajai informācijai par nepieciešamajiem vieglajiem automobiļiem jābūt pietiekami detalizētai, lai izstrādātu izsoles nolikumu.

11. Ministrijas, īpašu uzdevumu ministru sekretariāti, to pārraudzībā, pakļautībā un pārziņā esošās iestādes šo noteikumu 10.punktā minēto paziņojumu iesniedz ar attiecīgās ministrijas valsts sekretāra vai īpašu uzdevumu ministra sekretariāta vadītāja starpniecību, bet centrālās iestādes, kuras neatrodas pārraudzībā, pakļautībā vai pārziņā, — ar komisijas priekšsēdētāja starpniecību.

12. Pēc informācijas apkopošanas komisija divreiz kalendāra gadā organizē izsoli par centralizētu vieglo automobiļu iegādi.

13. Katru gadu līdz 1.februārim komisija iesniedz Ministru kabinetā informāciju par iestādēm, kuras iepriekšējā kalendāra gadā ir iegādājušās vieglos automobiļus (minot vieglo automobiļu veidu un cenu).

14. Komisijas darbību nodrošina Valsts kanceleja no likumā par valsts budžetu kārtējam gadam Valsts kancelejai iedalītajiem līdzekļiem.

Ministru prezidents A.BĒRZIŅŠ

Finansu ministrs G.BĒRZIŅŠ

 

Noteikumi stājas spēkā ar 2000.gada 25.novembri

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!