• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas priekšsēdētājs - vizītē Eiropas Parlamentā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.11.2000., Nr. 424/425 https://www.vestnesis.lv/ta/id/13042

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas Rudens sesijas 23. novembra sēdē

Vēl šajā numurā

24.11.2000., Nr. 424/425

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas priekšsēdētājs:

— vizītē Eiropas Parlamentā

Sestdien, 25. novembrī, Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume un Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājs Edvīns Inkēns dosies oficiālā vizītē uz Kipru, kur notiks Eiropas Parlamenta prezidentes kārtējā tikšanās ar to valstu parlamentu vadītājiem, kas piedalās Eiropas Savienības paplašināšanās procesā. Tikšanās reizē plānots apspriest šādus jautājumus: Eiropas Savienības paplašināšanās procesa attīstība; Starpvaldību konference; Eiropas Savienības Pamattiesību harta.

Eiropas Parlamentu (EP) šajās sarunās pārstāvēs viceprezidents un Ārlietu, cilvēktiesību, kopējās drošības un aizsardzības komitejas priekšsēdētājs; tajās piedalīsies arī Itālijas Deputātu palātas prezidents Lučāno Vjolante, galvenais ziņotājs par Eiropas Savienības Pamattiesību hartu, kā arī delegācija no Francijas Nacionālās asamblejas, ko vadīs Nacionālās asamblejas Ārlietu komitejas priekšsēdētājs.

Šādas tikšanās notiek divas reizes gadā (pavasarī un rudenī) kādā no Eiropas Savienības kandidātvalstīm, vienu reizi Eiropas dienvidu reģionā, otru — centrālajā daļā. Arī Latvija iesniegusi oficiālu priekšlikumu EP prezidentei kādu no nākamajām tikšanās reizēm rīkot Rīgā.

Dana Naunikas,  Saeimas priekšsēdētāja preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!