• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 29. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.11.2000., Nr. 426/429 https://www.vestnesis.lv/ta/id/13086

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par kopīgu sadarbību ar Dāniju militārajā izglītībā

Vēl šajā numurā

28.11.2000., Nr. 426/429

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — ir iznākusi 29. burtnīca

Godātie lasītāji, valsts normatīvo tiesību aktu butnīca pie Jums dodas ar likumu, kas pieņemts Saeimā 26. oktobrī, bet "Latvijas Vēstnesī" izsludināts 9. novembrī, un sešiem Ministru kabineta noteikumiem, kas izdoti 24. oktobrī. Saeima izdarījusi vairākus grozījumus likumā "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju". Papildināts termina "daudzdzīvokļu māja" skaidrojums, mainīti vairāki likumā noteiktie termiņi, jaunā redakcijā izteikta XI nodaļa "Privatizētās dzīvojamās mājas pārvaldīšana" u.c.

Saskaņā ar Ciltsdarba likumu Ministru kabinets izdevis noteikumus par šķirnes dzīvnieku audzēšanas saimniecību atbilstības kritērijiem un šķirnes dzīvnieku audzēšanas saimniecību statusa piešķiršanas kārtību. To pielikumā ir pieteikuma veidlapas paraugs ar nepieciešamo dokumentu uzskaitījumu. Saskaņā ar Meža likumu izdoti noteikumi par koku ciršanu meža zemēs un par kārtību, kādā aprēķināmi mežam nodarītie zaudējumi. Tiem ir pielikumi ar tabulām, kurās norādīts dažādu koku sugu minimālais šķērslaukums un kritiskais šķērslaukums, koeficienti zaudējumu aprēķināšanai u.tml. Noteikumi par Preiļu rajona Preiļu novada izveidošanu nosaka, ka tiek apvienoti Preiļu pilsēta, Preiļu pagasts un Aizkalnes pagasts ar novada administratīvo centru — Preiļu pilsētu. Grozījumi izdarīti divos noteikumos par nodokļu piemērošanu. Grozījums noteikumos par kārtību, kādā muitas nodoklis un pievienotās vērtības nodoklis piemērojams ārvalstu neatmaksājamai tehniskajai palīdzībai, attiecas uz terminu "palīdzības saņēmējs". Grozījums noteikumos par likuma "Par dabas resursu nodokli" atsevišķu normu piemērošanas kārtību attiecas uz to 24. punktu, uz gadījumiem, kad kravas pavaddokumentos nav norādīts iepakojuma veids un svars, bet ir norādīts bruto svars. Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!