• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: - tiekoties ar Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.11.2000., Nr. 426/429 https://www.vestnesis.lv/ta/id/13094

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mazās Dānijas lielais diplomātijas un sirds atbalsts Latvijai

Vēl šajā numurā

28.11.2000., Nr. 426/429

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs:

— tiekoties ar Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas pārstāvjiem

Piektdien, 24. novembrī, Latvijas ārlietu ministrs Indulis Bērziņš tikās ar Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas (EPPA) pārstāvjiem Teriju Deivisu un Gunnaru Jansonu. Tikšanās laikā pārrunāti ar sabiedrības integrācijas procesa norisi saistīti jautājumi. Tika raksturots paveiktais un veicamais, veidojot Latvijā saliedētu pilsonisku sabiedrību. Runāts arī par naturalizācijas procesa gaitu, kā arī atzīmēta Valsts valodas likuma īstenojošo noteikumu pieņemšana.

— tiekoties ar Krievijas politiķi

Piektdien, 24. novembrī, Latvijas ārlietu ministrs Indulis Bērziņš tikās ar Krievijas partijas "Jedinstvo" politiskās padomes locekli Sergeju Šahraju.

Sarunā skarti Latvijas un Krievijas attiecību jautājumi, skatot tos kontekstā ar Latvijas gatavošanos dalībai Eiropas Savienībā (ES) un Krievijas un ES sadarbību. Tika runāts par ekonomikas attīstību, Krievijas nākotnes dalību Pasaules tirdzniecības organizācijā, tranzīta jomas attīstību. I. Bērziņš raksturoja Latvijas ārpolitiskos mērķus, sabiedrības integrācijas procesa norisi, kā arī Latvijas prezidentūru Eiropas Padomē. Plašāk tika skarta Baltijas reģiona attīstība un pārrobežu sadarbība, iezīmējot tās perspektīvas.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!