• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Otrdien, 21. martā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.03.2006., Nr. 52 https://www.vestnesis.lv/ta/id/131614

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piektdien, 24. martā

Vēl šajā numurā

30.03.2006., Nr. 52

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Otrdien, 21. martā

 

Saeimas priekšsēdētājas biedre Vineta Muižniece:

– tikās ar Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Juridisko lietu un cilvēktiesību komitejas pārstāvi Adrianu Severīnu.

Saeimas opozīcijas partiju pārstāvji:

– tikās ar Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Juridisko lietu un cilvēktiesību komitejas pārstāvi Adrianu Severīnu.

Aizsardzības un iekšlietu komisijas deputāti tikās ar Kazahstānas Republikas parlamenta deputātu delegācijas pārstāvjiem.

Aizsardzības un iekšlietu komisija:

– uzklausīja Aizsardzības ministrijas parlamentārā sekretāra N.Zerņa informāciju par Nacionālo bruņoto spēku gatavību starptautiskajām misijām.

Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija:

– strādāja ar likumprojekta “Grozījumi likumā “Par nodokļiem un nodevām”” sagatavošanu 3.lasījumam.

Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija:

– neatbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Grozījums likumā “Par svētku, atceres un atzīmējamām dienām””.

Dzimumu līdztiesības apakškomisija:

– uzklausīja arābu kultūras centra priekšsēdētāja H.Abu-Meri informāciju par sieviešu un vīriešu lomu sabiedrībā Austrumu kultūrā.

Izglītības, kultūras un zinātnes komisija:

– uzklausīja Latvijas Televīzijas 1.kanāla direktores S.Laizānes, kultūras satura redaktores D.Markovas, Nacionālās radio un televīzijas padomes priekšsēdētāja vietnieces I.Strodas un padomes locekles Dz.Gekas informāciju par kultūras raidījumu veidošanas nostādnēm un mērķiem daudzveidīgā kultūras dzīves procesa atspoguļošanā Latvijas Televīzijā.

Latvijas nākotnes attīstības apakškomisija:

– uzklausīja ekonomikas ministra A.K.Kariņa un Ekonomikas ministrijas Enerģētikas departamenta direktora U.Sarmas informāciju par vidēja termiņa politikas plānošanas dokumentu “Enerģētikas attīstības pamatnostādnes 2006.–2016.gadam”.

Sporta apakškomisija:

– uzklausīja Kuldīgas domes priekšsēdētāja E.Zalāna, Kuldīgas pilsētas un rajona sporta speciālista I.Laškova, Latvijas Vieglatlētikas savienības viceprezidenta J.Karavaičika un ģenerālsekretāres I.Lūses informāciju par Kuldīgas vieglatlētikas manēžas būvniecību.

Juridiskā komisija:

– izbraukuma sēdē Latvijas Zvērinātu notāru padomē tikās ar Latvijas Zvērinātu notāru padomes priekšsēdētāju I.Pilsētnieci, priekšsēdētājas vietnieci S.Jakušēnoku un rīkotājdirektori V.Piziču;

– atbalstīja lēmuma projektu par I.Braunfeldes apstiprināšanu par Valsts kontroles padomes locekli;

– atbalstīja lēmuma projektu par S.Vamžas apstiprināšanu par Rīgas apgabaltiesas tiesnesi.

Sociālo un darba lietu komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Grozījumi likumā “Par apdrošināšanu bezdarba gadījumam””;

– uzklausīja Veselības un darbspēju ekspertīzes ārstu valsts komisijas vadītāja A.Zīverta, viņa vietnieces L.Mucenieces, Labklājības ministrijas Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības departamenta direktora A.Dūdiņa un Labklājības ministrijas parlamentārās sekretāres D.Lūkas informāciju par Veselības un darbspēju ekspertīzes ārstu valsts komisijas aktualitātēm.

Veselības aizsardzības apakškomisija:

– uzklausīja Labklājības ministrijas Sabiedrības veselības departamenta direktora A.Čivča un departamenta Ārstniecības nodaļas vadītājas B.Kleinas informāciju par situāciju ārstu palīgu sagatavošanā un viņu vietu pašreizējā veselības aprūpes sistēmā, kā arī par Veselības ministrijas turpmāko politiku šī jautājuma risināšanā;

– uzklausīja V.Šiliņa ziņojumu par konferenci “Sievietes sirds veselība – kardiovaskulārās veselības veicināšana un kardiovaskulāro slimību profilakse”, kas notika šī gada 7.martā Briselē.

Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 3.lasījumā likumprojektu “Grozījumi Veterinārmedicīnas likumā”;

– nolēma iesniegt izskatīšanai Saeimā likumprojektu “Grozījumi likumā “Par valsts un pašvaldību zemes īpašuma tiesībām un to nostiprināšanu zemesgrāmatās””.

Valsts pārvaldes un pašvaldības komisija:

– strādāja ar likumprojekta “Grozījumi likumā “Par priekšvēlēšanu aģitāciju pirms Saeimas un Eiropas Parlamenta vēlēšanām”” sagatavošanu 3.lasījumam.

Pašvaldību darbību reglamentējošo likumu izstrādes apakškomisija:

– uzklausīja Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas Juridiskā departamenta direktora A.Stuckas un juriskonsulta A.Šulta informāciju par nepieciešamajiem grozījumiem Reģionālās attīstības likumā.

Korupcijas, kontrabandas un organizētās noziedzības novēršanas un apkarošanas uzraudzības komisija:

– uzklausīja Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka vietnieka A.Vilka, Korupcijas analīzes un pretdarbības metodikas izstrādes nodaļas galvenās speciālistes S.Šimkus, Ģenerālprokuratūras Darbības analīzes un vadības departamenta virsprokurores R.Āboliņas, Augstākās tiesas priekšsēdētāja vietnieka P.Gruziņa un Valsts policijas Iekšējās drošības biroja priekšnieka R.Mūrnieka informāciju par iekšējās kontroles mehānismu pilnveidošanu.

Mandātu un iesniegumu komisija:

– nolēma atbalstīt Juridiskā biroja iesniegumu;

– sagatavoja atbildi deputātiem A.Seilei un P.Tabūnam.

Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Juridisko lietu un cilvēktiesību komitejas pārstāvis Adrians Severīns preses konferencē:

– informēja par vizītes Latvijā gaitu un rezultātiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!