• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Privatizācijas ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.2006., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/131769

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiesu spriedumi

Vēl šajā numurā

31.03.2006., Nr. 53

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Privatizācijas ziņas

OBJEKTS PĀRDOTS

Privatizācijas aģentūra paziņo: noslēgts likvidētās specializētās celtniecības montāžas pārvaldes valsts mantas Rīgā, Puškina ielā 11/13, pirkuma līgums.

Atrašanās vieta: Puškina iela 11/13, Rīga, LV-1050.

Objekts pārdots Jevgenijam Gombergam.

Privatizācijas pamatnosacījumi :

* patstāvīgi jākārto attiecības un jāuzņemas atbildība, kas izriet no jebkurām pārņemtajām tiesībām, pienākumiem un saistībām vai jaunatklātiem apstākļiem pret trešajām personām;

* jāievēro vides aizsardzības nosacījumi saskaņā ar spēkā esošajiem tiesību aktiem;

* ar savu darbību nedrīkst aizskart citu zemes īpašnieku un lietotāju, kā arī iedzīvotāju likumīgās intereses;

* jāatbild par ēku uzturēšanu tehniskā kārtībā, sanitārā un ugunsdrošā stāvoklī un to izmantošanu tiesību aktu prasībām.


Paziņojums

Jūrmalas pilsētas dome paziņo, ka saskaņā ar Latvijas Republikas likumu “Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju” ir izstrādāts kopīpašumā esošās daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Jūrmalā, Kaugurciema ielā 44, sadales dzīvokļu īpašumos projekts.

Minētā kopīpašuma īrnieki var iepazīties ar kopīpašuma sadales projekta saturu Jūrmalas pilsētas domē Pašvaldības īpašumu pārvaldīšanas nodaļā (Jūrmalā, Jomas ielā 1/5, 229A.kabinetā, darbdienās no pulksten 9.30 līdz 17).


UZSĀKTA PRIVATIZĀCIJA

Privatizācijas aģentūra paziņo, ka ir uzsākta valsts nekustamā īpašuma Rīgā, Rūdolfa ielā 5 (kadastra nr.0100 036 2007), privatizācija.

Nekustamā īpašuma sastāvs – zemesgabals 2454 kv.m un vienstāva kluba ēka.

Viss nekustamais īpašums ir iznomāts.

Saskaņā ar likuma “Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju” 21.pantu viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”:

1) personām, kuras pretendē uz pirmpirkuma tiesībām, jāiesniedz rakstisks pieteikums Privatizācijas aģentūrā K.Valdemāra ielā 31, Rīgā, LV-1887;

2) fiziskas vai juridiskas personas, kuras vēlas privatizēt šo objektu, var iesniegt priekšlikumus Privatizācijas aģentūrā.

Ar informāciju var iepazīties Privatizācijas aģentūrā 5.stāvā, 503.kabinetā, atbildīgā speciāliste Rita Britāla – tālrunis 7021424.


Atsākta privatizācija

Ventspils pilsētas domes privatizācijas komisija paziņo, ka ir atsākta sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Ventshoes” pašvaldībai piederošo 69 615 kapitāla daļu privatizācija, kas tiks veikta atbilstoši Latvijas Republikas likumam “Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju” un Ministru kabineta 1994.gada 18.oktobra noteikumiem nr.206 “Par valsts vai pašvaldību uzņēmumiem vai uzņēmējsabiedrībām piederošo kapitāla daļu pārdošanu” prasībām.

Privatizācijas pieteikumus un projektus var iesniegt Ventspils pilsētas domē līdz 2006.gada 18.aprīlim.

Ar privatizācijas noteikumiem var iepazīties Ventspils pilsētas domes finanšu nodaļā Jūras ielā 36 (65.kabinetā), Ventspilī. Tālr. 3601177, 3601150.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!