• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par vīzu saņemšanas atviegloto kārtību Pasaules hokeja čempionāta apmeklētājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.04.2006., Nr. 54 https://www.vestnesis.lv/ta/id/132009

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta komitejas 2006.gada 3.aprīļa sēdē

Vēl šajā numurā

04.04.2006., Nr. 54

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par vīzu saņemšanas atviegloto kārtību Pasaules hokeja čempionāta apmeklētājiem

Latvijas vēstniecībā Krievijā ceturtdien, 30.martā, notika Konsulārās nodaļas organizēts informatīvais seminārs, kura dalībnieki tika iepazīstināti ar Latvijas vīzu saņemšanas kārtību un atvieglojumiem Pasaules hokeja čempionāta apmeklēšanai Rīgā no 5. līdz 21.maijam. Pasākumā piedalījās vēstniecībā akreditēto tūrisma firmu, Krievijas Federālās fiziskās kultūras un sporta aģentūras, Krievijas Hokeja federācijas, Maskavas valdības starptautiskās sadarbības centra un Maskavas tūrisma mediju pārstāvji.

Konsulārās nodaļas vadītāja Laura Mežecka informēja klātesošos gan par standarta prasībām vīzu pieprasījumu noformēšanā hokeja līdzjutējiem ar tūrisma firmu starpniecību, gan arī par to, ka Krievijas nacionālā hokeja komanda, kā arī Krievijas Hokeja federācijas pārstāvji Latvijas vīzu saņemšanas procedūrā tiks atbrīvoti no Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes apstiprinātā ielūguma prasības, apliecinot, ka ierašanās Latvijā saistīta ar dalību Pasaules hokeja čempionātā vai šā čempionāta spēļu apmeklēšanu. Vīzas saņemšanai būs jāuzrāda arī biļešu kopijas – vīzu pieprasījumu izskatīšanas termiņi šādos gadījumos tiks samazināti līdz vienai divām dienām.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!