• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par zvejas regulēšanas pasākumiem pavasara ledus apstākļos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.04.2006., Nr. 58 https://www.vestnesis.lv/ta/id/132555

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums Nr.83

Par licences Nr.43003 sašķidrinātās gāzes sadalei un licences Nr.45003 sašķidrinātās gāzes uzglabāšanai un iepildīšanai anulēšanu sabiedrībai ar ierobežotu atbildību "Miks-Dilers"

Vēl šajā numurā

11.04.2006., Nr. 58

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Valsts zivsaimniecības pārvalde

Veids: lēmums

Numurs: 21

Pieņemts: 06.04.2006.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts zivsaimniecības pārvaldes lēmums Nr.21

Rīgā 2006.gada 6.aprīlī

Par zvejas regulēšanas pasākumiem pavasara ledus apstākļos

Ievērojot Latvijas Zvejnieku federācijas ierosinājumu (2006.gada 5.marta vēstule Nr.04-06) par īpašas regulācijas nepieciešamību zvejas rīku izņemšanai no iekšējiem ūdeņiem 2006.gada pavasara ledus apstākļos un Ministru kabineta 2001.gada 2.janvāra noteikumu Nr.3 “Noteikumi par rūpniecisko zveju iekšējos ūdeņos” 26.4.1.apakšpunktu, pamatojoties uz Zvejniecības likuma 16.panta pirmo daļu un Valsts zivsaimniecības pārvaldes 2006.gada 20.martā organizētās sanāksmes protokolu par zvejas regulēšanas pasākumiem ūdenstilpēs 2006.gada pavasarī sakarā ar ledus apstākļiem, ņemot vērā minētajā sanāksmē izteikto valsts aģentūras “Latvijas Zivju resursu aģentūra” pārstāvja viedokli un tās protokolā norādīto rekomendāciju, pēc Vides ministrijas un Valsts vides dienesta Jūras un iekšējo ūdeņu pārvaldes (turpmāk — Jūras un iekšējo ūdeņu pārvaldes) saskaņojumu saņemšanas:

1. Noteikt šādu kārtību, kura jāievēro zvejniekiem zivju murdu izņemšanā pēc 15.aprīļa no iekšējiem ūdeņiem gadījumos, ja ledus apstākļu un cilvēku drošības dēļ to nav iespējams izdarīt līdz 15.aprīļa dienas beigām (plkst. 24..00):

1.1. līdz 13.aprīlim izvērtēt murda izņemšanas iespēju un iesniegt rakstisku iesniegumu Jūras un iekšējo ūdeņu pārvaldes attiecīgā kontroles sektorā par zvejas rīka atrašanos zvejas vietā zem ledus, norādot arī tā prognozējamo izņemšanas datumu;

1.2. nodrošināt, ka no 16.aprīļa zivju murda āmis ir atvērts;

1.3. zivju murdu pēc 15.aprīļa izņemt tikai Jūras un iekšējo ūdeņu pārvaldes attiecīgā kontroles sektora vides valsts inspektora klātbūtnē, atlaižot ūdenī jebkurā no murda konstrukcijas daļām palikušās zivis.

2. Par šī lēmuma izziņošanu masu saziņas līdzekļos un nosūtīšanu Vides minis­trijai, Jūras un iekšējo ūdeņu pārvaldei, Latvijas Zvejnieku federācijai un valsts aģentūrai “Latvijas Zivju resursu aģentūra” atbild Valsts zivsaimniecības pārvaldes Zvejniecības un zivju resursu nodaļa (G. Ozoliņa).

Valsts zivsaimniecības pārvaldes priekšnieks N. Riekstiņš

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!