• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Starptautisko mākslas vingrošanas sacensību "Baltijas aplis 2006" atklāšanā Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā, 2006.gada 8.aprīlī:. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.04.2006., Nr. 58 https://www.vestnesis.lv/ta/id/132584

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

11.04.2006., Nr. 58

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Starptautisko mākslas vingrošanas sacensību “Baltijas aplis 2006” atklāšanā Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā, 2006.gada 8.aprīlī:

Augsti godātie sacensību rīkotāji! Rīgas domes pārstāvji! Dārgie sacensību žūrijas locekļi, treneri un līdzjutēji! Dāmas un kungi!
Man un manam dzīvesbiedram Imantam ir tiešām prieks būt par patroniem tik jaukam pasākumam, kas atnāk Rīgā līdz ar pavasari un atgādina mums par skaistumu, kas valda pasaulē. Mēs ļoti priecājamies par tradīcijām, kas turpinās Latvijā, un par mūsu spēju Latvijas galvaspilsētā uzņemt tik plašu loku dažādu starptautiskas nozīmes pasākumu. Es īpaši novēlu visām Latvijas dalībniecēm smelties iedvesmu šajā kontaktā ar savām kolēģēm no tālām pasaules malām, tajā skaitā no tām, kurām ir senas un ļoti izcilas tradīcijas mākslas vingrošanā. Es novēlu, lai visiem būtu patīkama skatīšanās. Nekas nav patīkamāks par jaunām meitenēm, kas tik skaisti parāda cilvēka ķermeņa grāciju, kustības burvību un to visu saista kopā ar mūziku un, kā zināms, šo sacensību tradīcijās – arī ar citām vizuālās mākslas izpausmēm.
Novēlu jums visiem baudīt šo festivālu, un mēs būsim priecīgi gaidīt atkal nākamo.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!