• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru prezidenta darba vizīti Japānā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.04.2006., Nr. 61 https://www.vestnesis.lv/ta/id/132981

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2006.gada 13.aprīļa sanāksmē

Vēl šajā numurā

18.04.2006., Nr. 61

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ministru prezidenta darba vizīti Japānā

KALVITIS.JPG (20017 bytes)
Ceturtdien, 13.aprīlī, Pirmslieldienu un gaidāmā pasaules hokeja čempionāta gaisotnē, Ministru prezidents Aigars Kalvītis detalizēti iepazinās ar gatavības darbiem “Skonto” hallē, bet šodien, 18.aprīlī, Ministru prezidents jau dodas darba vizītē uz Japānu
Foto: Inga Kundziņa, A.F.I.

Laikā no 18. līdz 24.aprīlim Ministru prezidents Aigars Kalvītis plašas Latvijas uzņēmēju un tūrisma firmu vadītāju delegācijas pavadībā apmeklēs Japānu darba vizītē.

Tā būs pirmā Latvijas valdības vadītāja vizīte šajā zemē ar mērķi stiprināt abu valstu politiskos un ekonomiskos kontaktus, veidot konkrētus sadarbības projektus starp Latviju un Japānu.

Vizītes laikā Ministru prezidentam paredzēta plaša pasākumu programma un tikšanās ar Japānas premjerministru Džuničiro Koidzumi un ārlietu ministru Taro Aso. Ministru prezidents svinīgi atklās jauno Latvijas Republikas vēstniecību Tokio.

Aigars Kalvītis tiksies ar Japānas lielākās uzņēmēju apvienības Eiropas komitejas līdzpriekšsēdētāju Hajimi Sasaki, mazo un vidējo uzņēmēju asociācijas “Jetro” vadītāju Osamu Vatanabi, kā arī piedalīsies un teiks uzrunu Japānas un Latvijas biznesa forumā, kurā tiks runāts par uzņēmējdarbības iespējām Latvijā un Japānā.

Paredzēta Ministru prezidenta tikšanās ar Japānas elektronikas kompānijas “Hitachi” vadītāju Ecuhiko Šoijamu un autobūves kompānijas “Mitsubishi Motors” prezidentu Jorihiko Kodzimu. Aigars Kalvītis tiksies ar lielākajām Japānas tūrisma kompānijām, un ir plānota kopēja Latvijas un Japānas tūrisma firmu pārstāvju tikšanās.

Latvijā Ministru prezidents atgriezīsies 24.aprīlī.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!